Search
Generic filters

Samsung The Frame 3.0 klar til Norden

Samsungs populære ramme-TV er tilbage i ny version, denne gang med QLED-teknologi.

Samsungs billedskønne designmodel The Frame er blevet en salgssucces her i Norden. Takket være smart, slankt design, udskiftelige rammer og ikke mindst digitale fotografier på skærmen formår det at imitere et ægte fotografi eller maleri. Det har gjort The Frame til et populært valg blandt dem, der gerne vil have et diskret TV, som glider ubemærket ind i interiøret.

Konceptet er gennemført ned til mindste detalje, men da vi testede den tidligere generation af The Frame, bemærkede vi, at billedkvaliteten godt kunne have været lidt mere sprælsk og mere kontrastrig, især i forhold til producentens egne QLED-modeller.

Som sagt, så gjort: På version 3.0 af The Frame har Samsung implementeret den allerede velkendte Quantum Dot-teknologi, der forbedrer farvegengivelsen og lysudbyttet betragteligt. Dermed er der grund til at forvente, at The Frame får en billedkvalitet, der matcher det flotte design og – ikke mindst – den lidt mere eksklusive pris.

(Foto: Audun Hage)

Art Store: Udvidet kunstgalleri

Et af hovedpunkterne ved The Frame, ud over udseendet, er adgangen til Samsungs digitale kunstgalleri Art Store. Her kan man (mod betaling/abonnement) få adgang til eksklusive fotografier og malerier fra kendte internationale profiler.

The Frame 3.0/2019 fås i 43, 49, 55 og 65 tommers skærmstørrelse. Det leveres med den smarte One Connect-boks med strøm og signal i samme kabel, og der medfølger et No Gap-vægfæste i kassen. Rammer i valgfrit design koster ekstra.

The Frame sælges eksklusivt hos Elgiganten i de nordiske lande.

The Frame på samsung.dk

annonce
(Foto: Audun Hage)

annonce
Vi sætter stor pris på, at du læser Lyd & Billede!
Log ind for at læse videre.

Kommenter

Skriv et svar

Læs også

Halvt oversat Amazon-website er lækket på nettet.
Vi skylder ham alt. Uden Nikola Tesla ville den moderne teknologi ikke eksistere.
JBL LIVE 400BT forsvinder fra sortimentet hos flere elektronikkæder på grund af mistanke om sundhedsfarlige mængder af kræftfremkaldende stof.
Apple bekræfter nu, hvad mange har haft mistanke om: Det varer lidt, inden vi kan købe iPhone 12.
Nu kan du cruise med 350 km/t, mens du lytter til perfekt timede rytmer fra Naim!
Billeder af Samsung Galaxy Z Fold 2 lækket på internettet.
Efter tysk test viste tilstedeværelse af kræftfremkaldende stoffer, fjerner elektronikkæden POWER hovedtelefoner fra hylderne i hele Norden.
Sony røber nu, hvilke af deres TV’er der officielt bliver kompatible med PlayStation 5.

Aktuelle tilbud

Annonce

Sony XH9005 (KD-65XH9005)

Vejl.pris 12990 kr God til sport og spil

LG NANO 90 (65NANO906)

Vejl.pris 12990 kr Kanonstærk kontrast

LG OLED GX Gallery OLED

Vejl.pris 27990 kr OLED på udstilling

Samsung The Sero QE43LS05T

Vejl.pris 11990 kr Dit eget Instagram-TV
Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.