Search
Generic filters

Prisbillig 5G-mobil fra Motorola

Motorola Moto G 5G+ bliver den billigste 5G-mobil på markedet.

Motorola har efterhånden etableret sig som kongen af mellemklassen på mobilmarkedet. Med produkter som Motorola Moto G8 Plus, Motorola One Zoom og Motorola One Vision har den tidligere amerikanske mobilproducent – nu en del af kinesiske Lenovo – igen og igen demonstreret, at smartphones med avancerede funktioner som lang batterilevetid eller mobilkameraer med flere linser ikke behøver at koste spidsen af en jetjager.

Nu er turen så kommet til 5G. Motorola har således netop lanceret Moto G 5G+, som er en vaskeægte 5G-mobil til blot 2.699 kroner. Den eneste anden 5G-mobil i samme prisleje, som vi har hørt om, er Xiaomi Mi 10 Lite 5G, som kinesiske Xiaomi lancerede i slutningen af marts. Den kan i princippet købes for 3.190 kroner i Power, men er ikke på lager i øjeblikket.

Det kommer Moto G 5G+ til gengæld i løbet af august, lovede Motorola på et netop overstået online-pressemøde fra Warszawa i Polen.

Og for 2.699 kroner får man på papiret en smartphone med imponerende specifikationer.

Skærmen på 6,7″ kommer i 21:9-format med Full HD+ opløsning. (Foto: Peter Gotschalk)

Skærmen er 6,7″ og er ligesom den langt dyrere Sony Xperia 1 II i det biograflignende 21:9-format, der passer perfekt til en stor del af det originale indhold på f.eks. Netflix og YouTube.

HDR10 sørger for dynamisk og levende farvegengivelse, mens en opdateringsfrekvens på 90 Hz (samme teknologi, som Motorola bruger i den langt dyrere Motorola Edge+) skal sikre en blød og flydende brugeroplevelse.

Kameraet kommer med fire linser, herunder en 48 Mp primær linse, der ved hjælp af pixel binning kombinerer fire pixels til én pixel, hver gang der tages et billede. Det skaber i følge Motorola 12 Mp billeder med stor detaljegrad, skarphed og dybde i farvegengivelsen.

annonce

Derudover har kameraet en 8 Mp ultravidvinkel-linse med et synsfelt på 118°, en dedikeret macro-linse samt en dybdesensor, der hjælper brugeren med at tage perfekte billeder med bokeh-effekt.

annonce
Bagsidekameraet har en hovedsensor på 48 Mp med Quad Pixel-teknologi og 4x lysfølsomhed, som giver fremragende billeder selv ved lav belysning. Ultravidvinkellinsen får også 4x mere med på skærmen. Dybdesensoren med DSLR-kvalitet slører baggrunden, og et dedikeret Macro Vision-kamera lader dig komme 5x tættere på dit motiv sammenlignet med en normal linse. (Foto: Peter Gotschalk)

Motorola Moto G 5G Plus får sine kræfter fra en Snapdragon 765-processor kombineret med Snapdragon X52 Modem-RF System, der sikrer den lovede 5G-understøttelse.

Mobilen er i øvrigt udstyret med et kraftigt 5.000mAh-batteri, som oplades via den medfølgende 20W TurboPower-oplader.

Pris og tilgængelighed

Den nye 5G-mobil vil som nævnt kunne købes i Danmark fra d. 10 august. Den kommer i to versioner med hhv. 4 GB RAM og 64 GB indbygget lager til føromtalte 2.699 kroner samt i en lidt dyrere version til 2.999 kroner med 6 GB RAM og 128 GB lager. Begge varianter har farven Surfing Blue.

annonce
Kommenter

Skriv et svar

  Læs også

  Logitech kapper kablet på sit gaming-hovedsæt, der er udviklet i samarbejde med profesionelle spillere.
  Sådan kommer Huaweis næste Mate 40-serie til at se ud.
  Den ser retro ud, men JBL 4349 er en splinterny tovejs studiehøjttaler – med en 12 tommers bas-enhed og et stort diskanthorn.
  Quick Charge 5 lover halv opladning af et typisk smartphonebatteri på bare fem minutter.
  Halvt oversat Amazon-website er lækket på nettet.
  Vi skylder ham alt. Uden Nikola Tesla ville den moderne teknologi ikke eksistere.
  JBL LIVE 400BT forsvinder fra sortimentet hos flere elektronikkæder på grund af mistanke om sundhedsfarlige mængder af kræftfremkaldende stof.
  Apple bekræfter nu, hvad mange har haft mistanke om: Det varer lidt, inden vi kan købe iPhone 12.

  Aktuelle tilbud

  Annonce

  Apple iPhone 11 Pro (kamera)

  Vejl.pris 8900 kr Et stort skridt frem for iPhone-kameraet

  Xiaomi Mi 10 Pro (kamera)

  Vejl.pris 8000 kr Billigmærket Xiaomi slår til med et glimrende kamera

  Huawei P40 Pro+ (kamera)

  Vejl.pris 10000 kr Huawei først med 10x zoom i mobilen

  OnePlus 8 Pro (kamera)

  Vejl.pris 7000 kr Stærk oprykning af OnePlus kamera
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.