Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Philips Hue udvider dækningen

Nye måder at integrere den intelligente belysning på, nye typer lamper samt en ny app.

Skrevet af / 12/01/2018 - 13:44
Philips Hue udvider dækningen

Philips nøjes ikke med at lade sine smart-lamper styre af mobilen og synkroniseres med Ambilight på Philips’ tv-apparater.

I andet kvartal lanceres Hue Sync, et program til Windows 10 og MacOS High Sierra, som synkroniserer belysningen med spil, film og musik, der spilles på computeren. Som tidligere nævnt er Razer den første partner, men mange flere er på vej.

Philips dækker op til lysfest til sommer. Foto: Philips Hue

Samtidig frigives den opdaterede Philips Hue 3.0-app til iOS og Android. For det første bliver det lettere at vælge farvetemperatur eller farve, og for det andet bliver det nemmere at installere og integrere Hue-tilbehør samt kompatible produkter fra Philips’ samarbejdspartnere.

Derudover lanceres nye Philips Hue-lamper til sommer. Passende er der lamper til udendørs brug. Og det handler ikke kun om at gøre grillhyggen hyggeligere. Det nye lys kan også forbedre sikkerheden. Enten gennem bevægelsesaktivering af belysningen eller med automatisering, der simulerer, at du er hjemme i ferien.

Læs mere på meethue.com

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhedsredaktør. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0
Scroll to Top