itemprop

Bærbar lyd

Den dåseølstore Bluetooth-højttaler lærer stadig nye tricks. Nu får den indbygget fembånds-equalizer og klæbehjerne.

Logitech-ejede Ultimate Ears har haft stor succes med den lille UE Boom-højttaler. Men de har ikke hvilet på laurbærrene, men løbende forbedret med nye funktioner.

Nu er det muligt at tilpasse sin Boom langt mere. Man kan indstille lyden ved at bruge en 5-bånds equalizer i den gratis UE BOOM app, og højttaleren husker indstillingen også efter at app’en er lukket.

Man har hele tiden kunnet forbinde to UE Boom med hinanden til stereo, men nu forbedres funktionen med “Sticky Double Up”, som sikrer, at når man første gang synkroniserer højttalerne, vil de genkende hinanden, og automatisk forbindes næste gang de tændes.

Vil du sørge for, at du ikke sover over dig, kan en alarmfunktion vække dig til din yndlingssang eller dine foretrukne playlister fra iTunes eller Spotify. Og hvis du tilfældigvis har held i kærlighed, eller bare elsker at give gaver, er der konstrueret en funktion, der giver dig mulighed for at tilpasse den lyd, som din UE BOOM gengiver, når den tændes, med en personlig hilsen. Det er den perfekte måde at vise en, at du holder af ham eller hende.

Funktionerne er tilgængelige ved at opdatere højttaleren via Ultimate Ears hjemmeside og derefter downloade den nyeste udgave af app’en til iOS eller Android via Apple App Store eller Google Play.

Har du noget at tilføje?
Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk.

Leave a Reply

  Subscribe  
Notify of

Läs också

Scroll til toppen