TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Nu kan du se Tenet på YouTube

Men kun de første seks minutter.

Tenet – den seneste storfilm fra Christopher Nolan – har været corona-årets næstmest sete film i biograferne (lige efter Bad Boys for Life). Nu kommer den endelig på Blu-ray, filmleje og digital download, og i den forbindelse har Warner Bros. set deres snit til at udsende en længere teaser-video på nettet. Faktisk er hele den seks minutter og 43 sekunder lange prolog nu tilgængelig på YouTube!

Tilgængelig på 4K Blu-ray, iTunes/Apple TV+ m.m.

Hvis denne smagsprøve giver dig trang til at eje din egen fysiske kopi af Tenet, kan den nu købes på 4K Blu-ray og almindelig Blu-ray hos de fleste forhandlere. Parallelt hermed frigives Tenet også til digital download på bl.a. Google Play, iTunes og Apple TV+.

Without further ado, her er prologen (OBS: Ses bedst med ordentlig lyd og billede!):

https://youtu.be/8JEv0etfWrk

 

Skal du i biografen? Gå i IMAX! Hvis du har mulighed for det, så sørg for, at dit næste biografbesøg bliver i en IMAX-sal. Du vil ikke fortryde det.
Odeon imax

 

Skriv en kommentar

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.
Lyd & Billede