Følg oss på

Søg efter tests, nyheder, anmeldelser...

Nu kan du se Tenet på YouTube

Men kun de første seks minutter.

Tenet – den seneste storfilm fra Christopher Nolan – har været corona-årets næstmest sete film i biograferne (lige efter Bad Boys for Life). Nu kommer den endelig på Blu-ray, filmleje og digital download, og i den forbindelse har Warner Bros. set deres snit til at udsende en længere teaser-video på nettet. Faktisk er hele den seks minutter og 43 sekunder lange prolog nu tilgængelig på YouTube!

Tilgængelig på 4K Blu-ray, iTunes/Apple TV+ m.m.

Hvis denne smagsprøve giver dig trang til at eje din egen fysiske kopi af Tenet, kan den nu købes på 4K Blu-ray og almindelig Blu-ray hos de fleste forhandlere. Parallelt hermed frigives Tenet også til digital download på bl.a. Google Play, iTunes og Apple TV+.

Without further ado, her er prologen (OBS: Ses bedst med ordentlig lyd og billede!):

 

Skal du i biografen? Gå i IMAX! Hvis du har mulighed for det, så sørg for, at dit næste biografbesøg bliver i en IMAX-sal. Du vil ikke fortryde det.
Odeon imax

 

Fuld adgang til Lyd & Billede for 3 kr

Få adgang alle +artikler, guider, anmeldelser samt til hele testarkivet i 1 uge.

Ingen bindingstid Ønsker du å bestille magasinet? Klik her Allerede abonnent?
forfatter
Skrevet af

(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Vis kommentarer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Redaktionen anbefaler

Læs også

Men kun de første seks minutter.

Men kun de første seks minutter.

Men kun de første seks minutter.

Men kun de første seks minutter.

Men kun de første seks minutter.

Men kun de første seks minutter.

Kontaktinformation

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
© 2020 Publish AS

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
© 2020 Publish AS - Lyd & Billede arbejder efter reglerne for god presseskik. Som læser har du kun ret til at anvende indholdet på lydogbillede.dk til private og ikke-kommercielle formål. Du kan downloade, linke til og udskrive indhold fra lydogbillede.dk til private og ikke-kommercielle formål forudsat, at du henviser til kilden samt respekterer alle ophavsrettigheder. Du må ikke anvende indhold, herunder (men ikke begrænset til) ikoner, til noget andet formål eller på nogen anden måde end sådanne, som måtte være udtrykkeligt aftalt. 4:02 NB: Artikler, som ikke ligger bag betalingsmuren, er "købt fri" af vedkommende producent/leverandør.