TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Nu kan du se Tenet på YouTube

Men kun de første seks minutter.

forfatter
Publiceret 14/12/2020 - 14:36

Tenet – den seneste storfilm fra Christopher Nolan – har været corona-årets næstmest sete film i biograferne (lige efter Bad Boys for Life). Nu kommer den endelig på Blu-ray, filmleje og digital download, og i den forbindelse har Warner Bros. set deres snit til at udsende en længere teaser-video på nettet. Faktisk er hele den seks minutter og 43 sekunder lange prolog nu tilgængelig på YouTube!

Læs også Din hjerne bliver voldtaget! Christopher Nolans nye film er en herlig, til tider absurd blanding af James Bond, sci-fi og dommedagsprofeti.

Tilgængelig på 4K Blu-ray, iTunes/Apple TV+ m.m.

Hvis denne smagsprøve giver dig trang til at eje din egen fysiske kopi af Tenet, kan den nu købes på 4K Blu-ray og almindelig Blu-ray hos de fleste forhandlere. Parallelt hermed frigives Tenet også til digital download på bl.a. Google Play, iTunes og Apple TV+.

Without further ado, her er prologen (OBS: Ses bedst med ordentlig lyd og billede!):

https://youtu.be/8JEv0etfWrk

 

Læs også Skal du i biografen? Gå i IMAX! Hvis du har mulighed for det, så sørg for, at dit næste biografbesøg bliver i en IMAX-sal. Du vil ikke fortryde det.
Odeon imax

 

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Nu er musen størst af alle! Det tog kun Mickey Mouse & Co. to et halvt år at vippe Netflix af streaming-tronen.
Vinder hun kronprinsens hjerte? Netflix frigiver trailer til premiereklar norsk spillefilm.
Dramaet der greb hele verden! En højdramatisk historie fra virkelighedens verden – men Howard får aldrig hævet temperaturen til kogepunktet.
Gosling vs. Evans! Russo-brødrene giver deres bud på en hæsblæsende spionfilm, men glemmer det menneskelige aspekt.
Se trailer for ny Star Wars-serie på Disney+ Der er en ny Star Wars-serie på vej fra Disney+. Se den første fulde trailer her.
Nu kan du streame Game of Thrones i 4K-kvalitet Skarpere 4K-versioner af Game of Thrones 1.-8. sæson er nu klar på HBO Max. Det var på tide!
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend