TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Nu kan du downloade Disney+

Disneys nye streaming-tjeneste er omsider tilgængelig til download på en række forskellige platforme. Her finder du den!

forfatter
Publiceret 15/09/2020 - 10:50

Opdateret …

Medmindre du netop er vågnet fra hundrede års Tornerose-søvn, har du sandsynligvis opdaget, at Disney har en ny streaming-tjeneste undervejs. I dag, den 15. september, lanceres Disney+ så endelig i Norden!

Læs også Disney+ kataloget afsløret Lanceringen af Disney+ nærmer sig, og i dag afslørede Disney, hvilket indhold der bliver tilgængeligt her i Norden.

Disney+ er tilgængelig til download og klar til brug på en række forskellige platforme fra og med i dag, den 15. september. Det inkluderer Android- og iOS-telefoner, browsere til Windows, Mac og Chromebook samt ikke mindst et antal smart-TV’er.

Her finder du Disney+ på din aktuelle platform:

 

Browser

Web-adressen til Disney+ er enkel og ligetil. Bemærk, at Disney+ kun kan streames via browseren på Windows/Mac/Chromebook. På mobilen skal du bruge app’en.

https://www.disneyplus.com/nb-dk

 

Android-mobil

Hvis du har en Android-mobil, kan du finde Disney-app’en på dette link:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.disney.disneyplus

OBS! Såkaldte Android Open Source-enheder understøttes ikke.

 

Apple iOS/tvOS

Har du en Apple-enhed, kan du finde Disney-tjenesten i App Store:

https://apps.apple.com/dk/app/disney/id1446075923

 

Android-TV (Philips, Sony, TCL m.fl.)

Disney+ app’en er nu tilgængelig i Google Play Store på dit Android-TV (kræver Android 5.0 Lollipop eller nyere).

 

LG smart-TV

Hvis du har et LG-TV med WebOS, finder du Disney+ app’en i LG Content Store, der er tilgængelig fra menulinjen.

 

Samsung smart-TV

Hvis du har et smart-TV fra Samsung med Tizen-brugerfladen (2016 og nyere), kan du finde Disney+ i menuen under APPS eller ved at skrive “disney” i søgefeltet.

Sagen opdateres!

Læs også Har du virkelig brug for Disney+? Med lanceringen af Disney+ er streaming-krigen for alvor i gang, men hvilke streaming-abonnementer SKAL du have?

 

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Vi vil have Shaman Durek som konge! Netflix har kogt en pinlig, til tider amatøragtig, gang sødsuppe på historien om det norske kronprinspar.
House of the Dragon: Handlingen lækket Handlingen i alle afsnit af den nye HBO-serie House of the Dragon er blevet lækket på Reddit.
Marvel lancerer kvindelig version af Hulken! Marvel-universet er åbenbart ufuldendt uden en kvindelig version af den vrede, grønne mand, også kendt som Hulken.
Nu er musen størst af alle! Det tog kun Mickey Mouse & Co. to et halvt år at vippe Netflix af streaming-tronen.
Vinder hun kronprinsens hjerte? Netflix frigiver trailer til premiereklar norsk spillefilm.
Dramaet der greb hele verden! En højdramatisk historie fra virkelighedens verden – men Howard får aldrig hævet temperaturen til kogepunktet.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend