data-srcset

Lyd & Billede

Lyd & Billede til iPad og Android-tablets er helt gratis. Nu kan du hente #4/2016 i App Store og Google Play.

Er du ikke til papir og tryksværte, men sætter du stadig pris på en ægte magasinoplevelse? Så kan du downloade vores digitale udgave af Lyd & Billede helt gratis i App Store og Google Play.

IMG_0437

Digitaludgaven er interaktiv og byder på ekstra indhold i forhold til den trykte udgave – bl.a. videoer og gallerier.

IMG_0442

IMG_0441

Læs disse tophistorier
I aprilnummeret kan du bl.a. læse: Stortest af multirumshøjttalere, sammenligning af fire prisbillige projektorer til hjemmebiografen, test af en den djævelsk gode forstærker Gryphon Diablo 300, test af aktive højttalere fra Yamaha og Genelec, test af Olympus PEN-F systemkamera, stortest af trådløse in-ear hovedtelefoner til træning, test af Samsung Galaxy S7 (verdens vildeste mobil!), komplet guide til alle årets tv-nyheder og meget, meget mere.

IMG_0439

annonce

IMG_0440

annonce

Præmie: Sony HAP-S1 forstærker
I hver digitaludgave kører vi en eksklusiv konkurrence med fede præmier. I aprilnummeret kan du vinde en Sony HAP-S1 digitalforstærker med hi-res musikafspilning fra indbygget harddisk! Værdi: 7.600,- kroner.

Sony HAP-S1. Foto: Sony
Sony HAP-S1. Foto: Sony

Hent digitaludgaven i dag fra App Store eller Google Play (links herunder) og fortæl os gerne din mening i kommentarfeltet.

(Foto: Producent)

(Foto: Producent)

annonce

OBS: Digitaludgaven er kun tilgængelig på tablets, ikke mobiltelefoner. Det er for sikre den bedst mulige læseoplevelse.

Har du noget at tilføje?
Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk.
Subscribe
Notify of
3 Comments
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments

Læs også

 data-srcset

Nye radioer fra JBL

Nej, lineær radio er skam ikke dødt. Det vil JBL bevise med deres bærbare Tuner 2 og Tuner XL.

 data-srcset

HBO Max lanceret i USA

I dag er der premiere på HBO og WarnerMedias nye streaming-tjeneste i USA. Kan HBO Max blive en værdig Netflix-udfordrer?

 data-srcset

Tilpas dit gaming-lydkort

Nej, det hedder ikke Pure Edition, fordi RGB-lyset er fjernet på Sound BlasterX AE-5 Plus. Tværtimod: Her er der lys i alle ender og kanter.