Search
Generic filters

Netgear lover gigabit-internet til hele hjemmet

Det nye mesh-netværk fra Orbi med Wi-Fi 6 skal være superstabilt – og lynhurtigt.

Netgear lancerer det nyeste medlem af Orbi Mesh WiFi-familien: Orbi WiFi 6 AX4200 Tri-Band Mesh System. Det kommer i to varianter, RBK752 og 753, hvor forskellen er, at den første bestå af to dele – en hoved-router og en ekstra satellit (node) til at udvide dækningen – mens sidstnævnte har endnu en satellit.

Hvilken pakke du har brug for, afhænger af størrelsen på din bolig, og hvis du får brug for at udvide senere, kan du købe flere nodes.

Mesh-netværket skal give familier kraftigt Wi-Fi 6-netværk “til en fordelagtig pris”. Helt billigt bliver det dog ikke (mere om det senere).

Nyt, lynhurtigt trådløst internet

Wi-Fi 6 (AX) er den nye standard, der endelig giver os gigabit-hastighed trådløst. Også enheder, der ikke understøtter Wi-Fi 6, vil kunne få bedre hastighed og stabilitet fra sådan et netværk, fordi selve netværket er mere stabilt og bedre kan håndtere mange tilsluttede enheder.

At streame 4K-video er ikke noget problem, selv om det også går rimelig godt med det nuværende AC-netværk. Men med 8K lige rundt om hjørnet er det rart at vide, at der findes netværk, som kan håndtere båndbredden. Også fordi vi arbejder stadig mere i skyen og forventer, at det går lige så hurtigt at gemme en større fil på en ekstern server som på vores egen harddisk.

Wi-Fi 6 til op til 40 enheder

Netgear lover, at det nye netværk giver lige så god dækning som flagskibet Orbi WiFi 6 Mesh (RBK852/853).

Forskellen er, at førstnævnte er beregnet til familier med lidt færre enheder og understøtter op til 40 enheder i et netværk samtidig uden afbrydelser, mens RBK 852/853 er udviklet til større familier og entusiaster, og understøtter over 60 enheder i netværket på én gang. Og mens RBK752/753 understøtter internethastigheder op til gigabit, får man op til 2,5 Gbit/s med RBK852/853.

annonce

Hovedrouteren har tre Ethernet LAN-porte, og hver satellit har to. Fint med mulighed for flere kablede enheder.

annonce

Pris og tilgængelighed

Netgear Orbi AX4200 Tri-band WiFi 6 Mesh (RBK752 og RBK753) er tilgængelige nu. Prisen er 3.699 kroner for RBK752 og hele 5.499 kroner for RBK753.

netgear.dk

Kommenter

Skriv et svar

  Læs også

  Quick Charge 5 lover halv opladning af et typisk smartphonebatteri på bare fem minutter.
  Halvt oversat Amazon-website er lækket på nettet.
  Vi skylder ham alt. Uden Nikola Tesla ville den moderne teknologi ikke eksistere.
  JBL LIVE 400BT forsvinder fra sortimentet hos flere elektronikkæder på grund af mistanke om sundhedsfarlige mængder af kræftfremkaldende stof.
  Apple bekræfter nu, hvad mange har haft mistanke om: Det varer lidt, inden vi kan købe iPhone 12.
  Nu kan du cruise med 350 km/t, mens du lytter til perfekt timede rytmer fra Naim!
  Billeder af Samsung Galaxy Z Fold 2 lækket på internettet.
  Efter tysk test viste tilstedeværelse af kræftfremkaldende stoffer, fjerner elektronikkæden POWER hovedtelefoner fra hylderne i hele Norden.

  Aktuelle tilbud

  Annonce

  Nintendo Switch

  Vejl.pris 2790 kroner kr Hverken fugl eller fisk

  Apple App Store vs. Android Market

  Vejl.pris kr Det endelige opgør
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.