Search
Generic filters

Naim laver lyd til hyper-elbilen Pininfarina Battista

Nu kan du cruise med 350 km/t, mens du lytter til perfekt timede rytmer fra Naim!

Ud over at levere nogle ganske sjove lydprodukter til hjemmebrug har Naim Audio på det seneste formået at gøre sig gældende inden for billydens verden. Den traditionsrige britiske hi-fi-producent, som for nogle år siden fusionerede med højttalerproducenten Focal, leverer allerede lydsystemet til flere luksuriøse Bentley-modeller. Men nu giver de den for alvor gas! Den ekstreme hyper-elbil Pininfarina Battista får nemlig et særdeles heftigt Naim-anlæg ombord.

Læs også 20 seje stereoanlæg på fire hjul Her er 20 elbiler, du kan købe i dag, med opgraderet lydanlæg. Og hvad de koster.

10 højttalere og 1300 watt forstærkerkraft

Naim-systemet byder på 10 højttalere fordelt på strategiske steder i den kompakte kabine, deriblandt en dedikeret subwoofer mellem førersædet og passagersæderne. Selvstændige superdiskanter skal trække frekvensresponsen helt op til 40 kHz. Forstærkerne yder 1300 watt og er selvfølgelig designet af Naims ingeniører, som også har stået for tuning af lyden med en avanceret DSP-enhed.

Battista-kabinen får i alt 10 skræddersyede Naim-højttalere, inklusive en kraftig subwoofer bag sæderne.

Ekstrem elbil

Hyper-elbilen Battista vil blot blive produceret i 150 eksemplarer, som leveres i 2021. Den har fire elmotorer, som tilsammen yder 1900 hestekræfter og tager bilen fra 0 til 100 på under 2 sekunder. Transportmidlet bliver selvfølgelig ikke billigt: Prisen er sat til 2,6 millioner euro (!) per styk. Men så får du til gengæld også en elbil med en topfart på hele 350 km/t!

Hvis der skulle dukke en Pininfarina Battista op i Norden, er det naturligvis fristende at teste den, men i så fald bør vi nok tegne en heftig forsikring først …

 

Kommenter

Skriv et svar

  Læs også

  Quick Charge 5 lover halv opladning af et typisk smartphonebatteri på bare fem minutter.
  Halvt oversat Amazon-website er lækket på nettet.
  Vi skylder ham alt. Uden Nikola Tesla ville den moderne teknologi ikke eksistere.
  JBL LIVE 400BT forsvinder fra sortimentet hos flere elektronikkæder på grund af mistanke om sundhedsfarlige mængder af kræftfremkaldende stof.
  Apple bekræfter nu, hvad mange har haft mistanke om: Det varer lidt, inden vi kan købe iPhone 12.
  Nu kan du cruise med 350 km/t, mens du lytter til perfekt timede rytmer fra Naim!
  Billeder af Samsung Galaxy Z Fold 2 lækket på internettet.
  Efter tysk test viste tilstedeværelse af kræftfremkaldende stoffer, fjerner elektronikkæden POWER hovedtelefoner fra hylderne i hele Norden.

  Aktuelle tilbud

  Annonce

  Audi e-tron med Bang & Olufsen Premium Sound System

  Vejl.pris 13126 kr Koncertsal på fire hjul

  Vanmoof S3

  Vejl.pris 14880 kr Til den høje

  Vanmoof X3

  Vejl.pris 14880 kr Til den lave

  Vanmoof S3 & X3

  Vejl.pris kr Vanmoof er elcyklernes svar på Tesla
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.