TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
nyhed

Vellydende jul

Bliver julesangene i radioen for kedelige for dig? Kom i hi-fi-julestemning med vores 2 ½ timers velklingende spilleliste.

Her i december hører vi julemusik overalt. Og det er gerne den samme musik, der spilles om og om igen. Er det ikke Jingle Bells eller Last Christmas, bliver det i stedet Mariah Careys All I Want For Christmas Is You, Band Aids Do They Know It’s Christmas? eller The Jackson 5’s Santa Claus Is Coming to Town.

Test: Quad VA-One – charmerende miniforstærker

Og det er der ikke nødvendigvis noget galt i. Men hvad nu, hvis du bare har lyst til at læne dig tilbage i sofaen og lægge benene op på kakkelbordet? Så er ikke nødvendigvis julemusikk med høj puls, der er svaret. Derfor har vi på Lyd & Billede samlet en afstressende playliste til dig, der hellere vil have Pavarotti og kirkekoret til at ringe julen ind.

Som en ekstra bonus er de alle sangene lækkert hi-fi-guf til stereoanlægget.

Så klik på ”Play”, læn dig tilbage. Og ha en rigtig god jul.

Klik her for at gå til playlisten i Tidal, eller her for at åbne listen i Spotify.

Skriv en kommentar

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.