Search
Generic filters

Vellydende jul

Bliver julesangene i radioen for kedelige for dig? Kom i hi-fi-julestemning med vores 2 ½ timers velklingende spilleliste.

Her i december hører vi julemusik overalt. Og det er gerne den samme musik, der spilles om og om igen. Er det ikke Jingle Bells eller Last Christmas, bliver det i stedet Mariah Careys All I Want For Christmas Is You, Band Aids Do They Know It’s Christmas? eller The Jackson 5’s Santa Claus Is Coming to Town.

Test: Quad VA-One – charmerende miniforstærker

Og det er der ikke nødvendigvis noget galt i. Men hvad nu, hvis du bare har lyst til at læne dig tilbage i sofaen og lægge benene op på kakkelbordet? Så er ikke nødvendigvis julemusikk med høj puls, der er svaret. Derfor har vi på Lyd & Billede samlet en afstressende playliste til dig, der hellere vil have Pavarotti og kirkekoret til at ringe julen ind.

Som en ekstra bonus er de alle sangene lækkert hi-fi-guf til stereoanlægget.

Så klik på ”Play”, læn dig tilbage. Og ha en rigtig god jul.

Klik her for at gå til playlisten i Tidal, eller her for at åbne listen i Spotify.

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.
Kommenter

Skriv et svar

  Læs også

  Amazon-ejede Ring har lanceret Always Home Cam, der har en helt unik egenskab: Det er en flyvende minidrone, der selv patruljerer dit hjem.
  Bliver Canons billigste professionelle videokamera.
  Lyden i KEF LS50 Meta og LS50 Wireless II skal være væsentlig forbedret med ny teknologi.
  “Det eneste, der er hurtigere end Ludicrous, er Plaid.”
  Men Volkswagen holder fortsat tæt om mulighederne for at opgradere lydanlægget!
  Samsung Galaxy S20 Fan Edition kan være den perfekte kombination af specifikationer og pris.
  Panasonic starter udrulningen af deres første Android-TV til november!

  Aktuelle tilbud

  Annonce
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.