TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Streamingtjenste til de yngste ører

Universal Music vil udfordre børn med musik og fortællinger.

Som forælder er det en både nem og populær løsning lige at sætte en lydbog på afspilleren for at holde den yngste generation beskæftiget en halv times tid.

Den slags voksentricks skal der nu laves om på. Universal Music har nemlig lanceret en helt ny form for streaming-tjeneste for børn kaldet Kiidio, som børnene selv kan bruge – helt uden hjælp fra mor og far. På Kiidio kan ungerne finde specielt udvalgt børnemusik og spændende lydbøger i et børnevenligt miljø indrettet til børn i alderen 2-5 år,

“I dag er selv de helt små børn blevet hajer til smartphones og tablets, og vi ser det derfor som naturligt at sørge for, at vores indhold er tilgængeligt i børnehøjde,” siger chefen for Production i Universal Music, Nicoline Tardini, der selv er mor til to og står bag idéen til Kiidio.

kiidio_top2
Kiidio er indrettet så børnene selv kan finde vej i musik og lydbøger. Foto: Universal Music

Børn kan også være DJs
Kiidio fungerer som en app til iPhone, iPad og Android, og løsningen er blevet til i et samarbejde mellem Universal Music og Spotify. Alle med et Spotify Premium-abonnement kan streame specielt udvalgt børnemusik fra Spotify direkte gennem Kiidio-appen.

Kiidio kan downloades gratis i AppStore og Google Play nu.

 

Skriv en kommentar

forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.