Search
Generic filters

Tre gratis intimkoncerter lørdag

Kom tæt på den prisbelønnede finske singer-songwriter Mirja Klippel ved tre koncerter i København og på Frederiksberg.

På lørdag, den 8. december, kan man komme helt tæt på den finske singer-songwriter Mirja Klippel, når hun spiller tre in-store-koncerter i København og på Frederiksberg.

Mirja Klippel har netop udsendt albummet “River of Silver”. Et album der har fået adskillelige roser med på vejen fra en række internationale anmeldere.

Mirja Kippel og guitaristen Alex Jønsson spiller en håndfuld numre live i K.T Radio på Frederiksberg, samt i pladebutikkerne, Sound i København K og Route 66 på Nørrebro. Efter hver intim koncert kan der lyttes til et par numre fra River of Silver albummet.

Det er distributøren Medlyd, der står som initiativtager til disse unikke musikalske oplevelser. “Hi-Fi kan jo også komme til at handle lidt for meget om Hi-Fi, det er for os musikken der er drivkraften, og River-of-Silver er ikke bare en meget, meget flot debut rent musikalsk men også hamrende godt produceret, så det hele går hånd i hånd” udtaler Henrik Peulicke fra Medlyd.

Det bliver med andre ord en dag, der står i høresansens tegn. LP’en kan på dagen signeres af Mirja og Alex, og koster 200 kroner.

Imponerende debutant

Mirja Klippel vandt i 2016 en Danish Music Award som “Årets Sangskriver” for hendes debut-EP, og har siden gradvist etableret sig på den internationale sangskriverscene.

Lørdag den 8. december er det så muligt at opleve musikerne live her:
K.T. Radio, Vesterbrogade 181, 1800 Frederiksberg, Kl. 11.30
Sound, Fiolstræde 26, 1171 København K, Kl. 14.30
Route 66, Fælledvej 3, 2200 København N, kl.16.00
Der er gratis entre.

forfatter

John Alex Hvidlykke

Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.
Kommenter

Skriv et svar

  Læs også

  Bliver Canons billigste professionelle videokamera.
  Lyden i KEF LS50 Meta og LS50 Wireless II skal være væsentlig forbedret med ny teknologi.
  “Det eneste, der er hurtigere end Ludicrous, er Plaid.”
  Men Volkswagen holder fortsat tæt om mulighederne for at opgradere lydanlægget!
  Samsung Galaxy S20 Fan Edition kan være den perfekte kombination af specifikationer og pris.
  Panasonic starter udrulningen af deres første Android-TV til november!
  Der laves kun 50 par af Il Cremonese ex3me, og de bliver ikke ligefrem billige.

  Aktuelle tilbud

  Annonce
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.