TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Tre gratis intimkoncerter lørdag

Kom tæt på den prisbelønnede finske singer-songwriter Mirja Klippel ved tre koncerter i København og på Frederiksberg.

På lørdag, den 8. december, kan man komme helt tæt på den finske singer-songwriter Mirja Klippel, når hun spiller tre in-store-koncerter i København og på Frederiksberg.

Mirja Klippel har netop udsendt albummet “River of Silver”. Et album der har fået adskillelige roser med på vejen fra en række internationale anmeldere.

Mirja Kippel og guitaristen Alex Jønsson spiller en håndfuld numre live i K.T Radio på Frederiksberg, samt i pladebutikkerne, Sound i København K og Route 66 på Nørrebro. Efter hver intim koncert kan der lyttes til et par numre fra River of Silver albummet.

Det er distributøren Medlyd, der står som initiativtager til disse unikke musikalske oplevelser. “Hi-Fi kan jo også komme til at handle lidt for meget om Hi-Fi, det er for os musikken der er drivkraften, og River-of-Silver er ikke bare en meget, meget flot debut rent musikalsk men også hamrende godt produceret, så det hele går hånd i hånd” udtaler Henrik Peulicke fra Medlyd.

Det bliver med andre ord en dag, der står i høresansens tegn. LP’en kan på dagen signeres af Mirja og Alex, og koster 200 kroner.

Imponerende debutant

Mirja Klippel vandt i 2016 en Danish Music Award som “Årets Sangskriver” for hendes debut-EP, og har siden gradvist etableret sig på den internationale sangskriverscene.

Lørdag den 8. december er det så muligt at opleve musikerne live her:
K.T. Radio, Vesterbrogade 181, 1800 Frederiksberg, Kl. 11.30
Sound, Fiolstræde 26, 1171 København K, Kl. 14.30
Route 66, Fælledvej 3, 2200 København N, kl.16.00
Der er gratis entre.

Skriv en kommentar

forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.