TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Du kan ikke streame Adeles nye album

Albummet "25" vil ikke være tilgængeligt på nogen streamingplatforme.

De, der har hygget sig med singlen “Hello” på Spotify, Tidal, Deezer eller Apple Music, og set frem til udgivelsen af albummet “25”, har fået en lang næse. For det viser sig, at albummet ikke vil blive tilgængeligt på nogen af streamingtjenesterne. I stedet er du nødt til selv at købe det, enten som download eller på cd. Eller hvad med vinyl? LP-presserne kører nemlig på fuldt tryk, så formatet er ved at blive mainstream efter at være reduceret til et nicheprodukt, siden cd’erne tog over for 25 år siden.

Både Spotify og Deezer har bekræftet overfor Reuters, at albummet “25” ikke vil kunne streames via deres tjenester. Adele følger således i fodsporene på Taylor Swift, der ved at holde sit album “1989” tilbage endte med at toppe salgslisterne. Mest sandsynligt vil Adeles album se den samme succes i år.

Singlen “Hello” vil dog fortsat kunne stadig streames.

Kilde: Reuters

(Artikel Foto: XL Recordings)

Skriv en kommentar

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.