Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

ViewSonic lancerer skærm med Android

Android udmærker sig ved at kunne køre på mange forskellige slags enheder. Nu har ViewSonic fundet på at producere en pc-skærm, som også kan køre som en slags skrivebords-Android, når du ikke orker at tænde for pc'en.

Skrevet af / 15/11/2012 - 13:35
ViewSonic lancerer skærm med Android

Skal du bare checke dine emails eller Facebook, så behøver du ingen pc. Det er hovedtanken bag ViewSonic VSD220, en 22” pc-skærm, der spiller en dobbeltrolle som stationær tablet på dit skrivebord. Skærmen er udstyret med en 1 GHz dual-core processor fra Texas Instruments, hvilket er rigeligt til at køre den standard Android 4.0 ICS, som er installeret på skærmen.VSD220 har indbygget Wi-Fi og Ethernet og kan dermed køre som selvstændig enhed uafhængig af den tilsluttede pc eller Mac, og du kan selvfølgelig også installere apps på den fra Google Play. Her må du dog nøjes med 8 GB indbygget lager. Den har også touch-skærm, hvilket er endnu en fin detalje, der jo også er praktisk, hvis du kører det nye touch-understøttende Windows 8 på din pc.

Og så skal det altså lige understreges, at VSD220 selvfølgelig kan fungere som helt almindelig pc- eller Mac-skærm. At den kan køre Android er en ekstra funktion.Den smarte skærm fra ViewSonic kan endnu ikke købes i Danmark, men du kan bestille den fra Amazon.co.uk for GBP 375, hvilket svarer til cirka DKK 3.800.

Her kan du se en video, hvor ViewSonic selv demonstrerer skærmens smarte funktioner.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

Se det store billede på din Google Pixel

Samsung klar med nye prisbillige mobiler

Professionel lagring til mobilvideo

Polestar-mobil er på vej

Apple tillader alligevel webapps

Budgetmobil fra Nothing

Nye funktioner til Pixel-enheder

Ringenes Herre?

OnePlus Watch 2 præsenteret i Barcelona

0
Scroll to Top