TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

ViewSonic lancerer skærm med Android

Android udmærker sig ved at kunne køre på mange forskellige slags enheder. Nu har ViewSonic fundet på at producere en pc-skærm, som også kan køre som en slags skrivebords-Android, når du ikke orker at tænde for pc'en.

forfatter
Publiceret 15/11/2012 - 13:35

Skal du bare checke dine emails eller Facebook, så behøver du ingen pc. Det er hovedtanken bag ViewSonic VSD220, en 22” pc-skærm, der spiller en dobbeltrolle som stationær tablet på dit skrivebord. Skærmen er udstyret med en 1 GHz dual-core processor fra Texas Instruments, hvilket er rigeligt til at køre den standard Android 4.0 ICS, som er installeret på skærmen.VSD220 har indbygget Wi-Fi og Ethernet og kan dermed køre som selvstændig enhed uafhængig af den tilsluttede pc eller Mac, og du kan selvfølgelig også installere apps på den fra Google Play. Her må du dog nøjes med 8 GB indbygget lager. Den har også touch-skærm, hvilket er endnu en fin detalje, der jo også er praktisk, hvis du kører det nye touch-understøttende Windows 8 på din pc.

Og så skal det altså lige understreges, at VSD220 selvfølgelig kan fungere som helt almindelig pc- eller Mac-skærm. At den kan køre Android er en ekstra funktion.Den smarte skærm fra ViewSonic kan endnu ikke købes i Danmark, men du kan bestille den fra Amazon.co.uk for GBP 375, hvilket svarer til cirka DKK 3.800.

Her kan du se en video, hvor ViewSonic selv demonstrerer skærmens smarte funktioner.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
1 Kommentar
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
OnePlus fornyer Nord-serien Her er alle detaljerne om de nye mobiler. Og så får Nord-serien også for første gang et sæt trådløse hørepropper.
Bedste iPad Air til dato Den nyeste iPad Air gør næsten iPad Pro rangen stridig som markedets bedste tablet. Desværre er skærmen stadig baseret på gammel teknologi.
En æra er forbi 21 års iPod-historie er nået til vejs ende. Apple producerer ikke flere eksemplarer af iPod Touch.
Sony lancerer ny topmobil til entusiasterne Den nye Android-smartphone fokuserer især på video og fotografi.
Praktisk oplader og stativ til hjemmekontoret Oplader mobil og hørepropper, og passer på dine hovedtelefoner.
Bliv en bedre golfspiller Garmin vil hjælpe dig med at ramme topformen på greenen.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend