Bil & Mobilitet Computer Fitness Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Video viser Nothing phone (1) med 900 LED-lys

Hands-on video viser innovativ ny brugerflade.

Skrevet af / 23/06/2022 - 17:20
Video viser Nothing phone (1) med 900 LED-lys

For en uge siden så vi de første billeder af den hypede phone (1) fra firmaet Nothing (stiftet af Carl Pei, der også stod bag OnePlus), som vi indtil videre kun kender fra de gennemsigtige hørepropper, Nothing ear (1).

Læs også Sådan ser den ud! [OPDATERET] Måske for at undgå læk har Nothing selv "lækket" billede af firmaets kommende smartphone.

Men nu har den kendte YouTuber Marques Brownlee fået fingre i et eksemplar, som han viser frem i videoen, du kan se herunder:

Mest interessant er, at videoen meget tydeligt viser, at Nothing phone (1) kommer med gennemsigtig bagside med indbygget LED-lys.

Læs også Nothing – har de noget på? Sjældent har et par små trådløse hørepropper været så meget i rampelyset som Nothing Ear (1).

F.eks. viser en bjælke nederst på bagsiden den aktuelle batteristatus, mens mobilen oplades. Tager man billeder i svagt lys, kan alle LED-lys lyse samtidig ved fuld lysstyrke for at oplyse motivet, hvilket giver en mere jævn belysning end ved brug af blitz.

Bemærkelsesværdigt er det også, at mobilen kommer med ti ringetoner, der er synkroniseret med LED-lysene på bagsiden, så lyset matcher lyden. Da disse ringetoner også kan tildeles bestemte kontakter, er det muligt at se, hvem der ringer, uden at kigge på skærmen, selv om mobilen er sat på lydløs.

Nothing phone (1) vil blive officielt lanceret den 12. juli.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilbud i samarbejde med vores kommercielle partner Prisjakt.se

Blændende highend-højttalere

Pladespiller helt i top

Her er LGs rival til Samsungs The Frame og Serif

Scroll to Top