Nyhed

Unboxing af Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G

Samsungs nyeste smartphone er netop landet i testlaboratoriet, og vi kunne ikke vente med at pakke den ud.
forfatter

Sidste onsdag lancerede Samsung en flodbølge af nye produkter, såsom tablets, ure og hørepropper. Men mest imødeset var nok Samsung Galaxy Note 20 Ultra, efterfølgeren til Galaxy Note 10, som vi udnævnte til årets premium-mobil. Og for nylig fik vi så en lille sort æske leveret …

Har Samsung netop lanceret årets bedste 5G smartphone? Samsung har netop lanceret Galaxy Note 20 og Galaxy Note 20 Ultra. Teknologien kender vi, men begge modeller byder på design og finesser, der virker yderst lovende.

Som man kan se af billedet øverst, er det først når lyset reflekteres i en bestemt vinkel, at man kan læse hele produktnavnet. Hemmelighedskræmmeri!

Nye pakker er det bedste, der findes! (Foto: Jonas Ekelund L&B)

Nå, oversiden er ikke ligefrem diskret. Men det er overraskende, at de er så sikre på varemærket, at de ikke synes, de behøver at skrive Samsung på æsken længere. Eller bare Galaxy.

Sort er det nye sort. (Foto: Jonas Ekelund L&B)

I æsken finder vi, ikke overraskende, en Galaxy Note 20 Ultra. Men resten af indholdet gemmer sig stadig.

Aha! Flere ting end telefonen! (Foto: Jonas Ekelund)

Indeni finder vi efterhånden en hurtigstart-guide, der indeholder nyttig information om, hvad der er op og ned på telefonen. Men også mere nyttige ting, som hvordan man bruger den lille “nøgle” til at få SIM-kortet ud. Kan vi snart skrotte dem helt og bare køre eSIM, tak?

Hørepropper med ledning ser man ikke hver dag længere. (Foto: Jonas Ekelund L&B)

Galaxy Note 20 i virkeligheden

For at slippe for klager over, at hovedtelefonudgangen mangler, får man et par AKG-hørepropper med, der har USB-C-tilslutning. Og en 25 watt PD-oplader, som denne gang kaldes “Super Fast Charging”.

Dette stykke plastic er snart fortid. (Foto: Jonas Ekelund)

Den kobberfarve, der er Samsungs signaturfarve på de nye produkter, skiller sig virkelig ud fra normen og tiltrækker blikke.

En seriøs kameraopsætning! (Foto: Jonas Ekelund)

Samsung Galaxy Note 20 Ultra har samme hovedkamera og ultravidvinkel som Galaxy S20 Ultra. Men teleobjektivet har fået 5x zoom i stedet for 4x og en ny laserfokus, som forhåbentlig afhjælper de fokusproblemer, man oplevede med S20.

Ikke et hovedtelefonstik, så langt øjet rækker. (Foto: Jonas Ekelund)

S-Pen har skiftet side fra højre, hvor den sad på Note 10, til venstre, hvilket ikke føles lige så naturlig for højrehåndede.

Start me up… (Foto: Jonas Ekelund)

Nu skal vi installere testprogrammer, gå en tur og tage nogle testbilleder samt køre hastighedstests på 5G-forbindelsen.

Vi vender tilbage med resultaterne den 18. august kl. 16.00, når test-embargoen udløber.

Læs alle artikler i 1 måned for 39 kr

Få adgang alle +artikler samt til hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Ønsker du å bestille magasinet? Klik her Allerede abonnent?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Jonas Ekelund

(f. 1969): Freelancejournalist. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.