Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Trådløs opladning og quad-core til Samsung Galaxy S III

Næste uge lancerer Samsung efter alt at dømme Galaxy S III, opfølgeren til den populære Samsung Galaxy S II. Nu tyder meget på, at Samsungs nye flagskibsmodel både får quad-core processor og trådløs opladning.

Skrevet af / 27/04/2012 - 11:19
Trådløs opladning og quad-core til Samsung Galaxy S III

Kilder fra Samsung har bekræftet over for et dansk mobilsite, mobil.nu, at den kommende Samsung Galaxy S III vil få trådløs opladning, hvilket indebærer, at batteriet kan oplades på en afstand af 1-2 meter fra den fysiske ladestation.

Det er dog ikke helt sikkert, om muligheden for trådløs opladning følger med automatisk, når man køber den nye smartphone, eller om den særlige oplader skal købes ved siden af som ekstraudstyr.

Det ved vi mere om på torsdag den 3. maj, hvor Samsung Galaxy S III bliver lanceret for hele den europæiske presse ved et stort opslået arrangement i London.Til gengæld ved vi allerede nu med sikkerhed, at den kommende flagskibsmodel får en quad-core processor. Og det bliver Samsung egen Exynos-processor, Exynos 4 Quad, med fire kerner på hver 1,4 GHz, som bliver motoren i Samsung Galaxy S III.

Det blev afsløret for nylig i et blog-indlæg, der citerer Hankil Yoom, som er Samsungs ansvarlige for produktstrategi, for at sige, at den kommende Galaxy-model vil give brugerne en nærmest pc-lignende oplevelse.

Exynos
Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

OnePlus på vej med nye produkter

Heineken lancerer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparationer

Sporingstags til alle Android-mobiler

Smart kombioplader til ferien

Hvad vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite opgraderet

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

Se det store billede på din Google Pixel

0
Lyd & Billede
Scroll to Top