Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Tag et foto og få hjælp til at finde varen til en god pris

Med AI-funktioner skal Klarnas app guide forbrugerne til de butikker, hvor de kan få varen til den bedste pris.

Skrevet af / 11/10/2023 - 19:30
Tag et foto og få hjælp til at finde varen til en god pris

Den svenske betalingsplatform Klarna beskæftiger sig ikke kun med betalinger, men også med shopping. Nu lancerer de en række AI-drevne værktøjer, som skal gøre det lettere at finde alternative indkøbssteder og hvor der er penge at spare.

Foto: Klarna

Står man i en butik og overvejer at købe noget, men synes, det er for dyrt, kan man nu bruge Klarnas app. Ved at scanne stregkoden får man information om produktet, hvor det sælges, og hvad der er en god pris for det. App’en har en database med 75 millioner produkter fra fysiske butikker, som man kan søge i.

Ligesom internettet gav os adgang til information, giver AI os adgang til intelligens, kontekst og personalisering. Hos Klarna har vi brugt dette til at bygge bro mellem den fysiske og den digitale verden ved at sammenkoble, hvordan mennesker bliver inspireret af, hvordan computere søger,” siger Sebastian Siemiatkowski, CEO og medstifter af Klarna.

Foto: Klarna

Mere imponerende er det, at man bare skal tage et billede af noget, man godt kan lide, så begynder AI-app’en at sammenligne det med produktbilleder i butikkerne. Når den finder et match, får du produktinformation, andre lignende produkter, butikker og priser. Den såkaldte shopping-linse kan identificere 10 millioner forskellige produkter, som den kan matche med 50 millioner tilbud fra butikker.

Læs mere om de nye funktioner hos Klarna

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhedsredaktør. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

OnePlus på vej med nye produkter

Heineken lancerer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparationer

Sporingstags til alle Android-mobiler

Smart kombioplader til ferien

Hvad vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite opgraderet

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

Se det store billede på din Google Pixel

0
Lyd & Billede
Scroll to Top