TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Sonys nye tablet holder ikke vand

Det er blot få uger siden, Sony præsenterede den nye Android-baserede Xperia Tablet S. Men nu oplever teknologi-giganten problemer med tablet-computeren. Den er nemlig ikke vandtæt.

forfatter
Publiceret 08/10/2012 - 01:23

Og det skulle ellers være en af denne tablet-computers mange fortrin. Ved lanceringen i slutningen af august måned blev der således gjort en del ud af, at Xperia Tablet S kunne tåle at blive våd, selvom Sony dog understregede, at den ikke kunne tåle at komme under vand. Den skulle kunne klare vandsprøjt såsom regn – hverken mere eller mindre.

Læs også: Helt tæt på Sony Xperia Tablet S

Men nu lader det altså til, at selv vandsprøjt er for meget for den nye tablet. På grund af en produktionsfejl – nemlig mellemrummet mellem skærm og ramme – trænger der alligevel vand ind til elektronikken, og derfor har Sony stoppet alle forsendelser fra Asien af Xperia Tablet S, indtil de har skaffet sig overblik over situationen – herunder hvilke serienumre, der kan være berørt af fejlen. Det er endnu ikke sikkert, om tablets solgt på det danske marked er blandt de berørte enheder.

Har man allerede købt en af de defekte tablet-computere, lover Sony, at man kan få repareret fejlen. Det skulle indtil videre dreje sig om cirka 100.000 enheder.

På Sonys supportside kan du læse mere om problemerne med Sony Xperia Tablet S.

Kilde: Reuters

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
OnePlus fornyer Nord-serien Her er alle detaljerne om de nye mobiler. Og så får Nord-serien også for første gang et sæt trådløse hørepropper.
Bedste iPad Air til dato Den nyeste iPad Air gør næsten iPad Pro rangen stridig som markedets bedste tablet. Desværre er skærmen stadig baseret på gammel teknologi.
En æra er forbi 21 års iPod-historie er nået til vejs ende. Apple producerer ikke flere eksemplarer af iPod Touch.
Sony lancerer ny topmobil til entusiasterne Den nye Android-smartphone fokuserer især på video og fotografi.
Praktisk oplader og stativ til hjemmekontoret Oplader mobil og hørepropper, og passer på dine hovedtelefoner.
Bliv en bedre golfspiller Garmin vil hjælpe dig med at ramme topformen på greenen.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend