TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Sonys nye tablet holder ikke vand

Det er blot få uger siden, Sony præsenterede den nye Android-baserede Xperia Tablet S. Men nu oplever teknologi-giganten problemer med tablet-computeren. Den er nemlig ikke vandtæt.

forfatter
Publiceret 08/10/2012 - 01:23

Og det skulle ellers være en af denne tablet-computers mange fortrin. Ved lanceringen i slutningen af august måned blev der således gjort en del ud af, at Xperia Tablet S kunne tåle at blive våd, selvom Sony dog understregede, at den ikke kunne tåle at komme under vand. Den skulle kunne klare vandsprøjt såsom regn – hverken mere eller mindre.

Læs også: Helt tæt på Sony Xperia Tablet S

Men nu lader det altså til, at selv vandsprøjt er for meget for den nye tablet. På grund af en produktionsfejl – nemlig mellemrummet mellem skærm og ramme – trænger der alligevel vand ind til elektronikken, og derfor har Sony stoppet alle forsendelser fra Asien af Xperia Tablet S, indtil de har skaffet sig overblik over situationen – herunder hvilke serienumre, der kan være berørt af fejlen. Det er endnu ikke sikkert, om tablets solgt på det danske marked er blandt de berørte enheder.

Har man allerede købt en af de defekte tablet-computere, lover Sony, at man kan få repareret fejlen. Det skulle indtil videre dreje sig om cirka 100.000 enheder.

På Sonys supportside kan du læse mere om problemerne med Sony Xperia Tablet S.

Kilde: Reuters

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Nye smart-ure fra Samsung med fokus på sundhed Den nye Galaxy Watch5-serie skal bl.a. muliggøre mere indsigtsfuld søvnregistrering.
Samsung opgraderer sine foldbare mobiler De to foldbare mobiler kommer bl.a. med lynhurtig processor, og Galaxy Z Fold 4 får kamera fra Galaxy S22-serien.
En opgraderet nedgradering OnePlus 10T er en god mobiltelefon, men hold tungen lige i munden. Der følger et par kompromisser med i pakken.
Stor ståhej for ingenting Kan en smartphone være modig, varm og sjælfuld?
En lille stang dynamit Zenfone 9 giver alle mærkevaremobilerne baghjul med en ydelse i high-end-klassen til premiumpris. Og kameraet er vildt.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend