Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Se TV’et på væggen før du køber det

Ny app fra Sony visualiserer deres TV’er på din væg.

Skrevet af / 18/05/2020 - 17:31
Se TV’et på væggen før du køber det

Er du på udkig efter et nyt TV, men usikker på, hvor meget det vil fylde på væggen derhjemme? Sonys nye app Envision TV AR viser, hvordan forskellige TV-modeller vil se ud på netop din væg.

Metoden ligner den, IKEA bruger i deres app IKEA Place, som ved hjælp af mobilkameraet viser rummet på mobilskærmen. Og lader dig placere et møbel virtuelt i din egen stue med god nøjagtighed på størrelsesskalaen.

Læs også Fantastisk billede fra 85 tommer Sony XH95 tager os for alvor ind i 2020 med overlegen TV-kvalitet. Og det endda fra LCD!

Med Sony-app’en Envision TV AR kan du se, præcis hvor meget et TV fylder på væggen derhjemme, så du lettere kan beslutte, om du skal have et 55, 65 eller måske 75 tommers TV. Helt uden at skulle bruge et målebånd!

Det eneste, du behøver at gøre, er at vælge en TV-model og en skærmstørrelse, så placerer app’en TV’et i din stue på mobilskærmen.

Sonys app er desværre ikke kommet til Norden endnu, men vi krydser fingre for, at den snart er her. Hvis du har en amerikansk konto, kan du downloade den via Google Play eller Apple Store allerede nu.

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Sporingstag til Googles Find My-netværk

OnePlus på vej med nye produkter

Heineken lancerer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparationer

Sporingstags til alle Android-mobiler

Smart kombioplader til ferien

Hvad vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite opgraderet

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

0
Lyd & Billede
Scroll to Top