Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Se hvornår din Samsung får nyeste Android-version

Android 6 Marshmallow er på vej til de nyeste Samsung smartphones.

Skrevet af / 16/11/2015 - 18:24
Se hvornår din Samsung får nyeste Android-version

Google lancerede den nyeste Android-version i august måned og præsenterede samtidig to nye smartphones, Nexus 5X og 6P, som begge er født med den nyeste version af Googles mobile operativsystem.

Men samtidig gik udrulningen af Android Marshmallow til eksisterende smartphones i gang. Hvor hurtigt det går afhænger af producent og model, og indtil videre har verdens største Android-producent, Samsung, været tavse som graven i forhold til, hvornår Samsung-brugere ville kunne regne med at opdatere deres mobiler til den nyeste Android-version.

Samsung Galaxy Android Marshmallow Roadmap. Foto: TimesNews.co.uk
Samsung Galaxy Android Marshmallow Roadmap. Foto: TimesNews.co.uk

Og tavse er Samsung for så vidt stadig. Officielt i det mindste, for uofficielt er koreanernes tidsplan for udrulningen af det nyeste Android nemlig blevet lækket, og derfor kan man nu på Times News bl.a. læse, at de første Samsung-mobiler vil få Android Marshmallow i løbet af december måned. Det drejer sig om Galaxy Note 5, som ikke er blevet lanceret på vores breddegrader, og om Samsung Galaxy S6 edge+.

De populære Galaxy S6– og S6 edge-modeller må vente til det nye år, januar for at være helt præcis, med at modtage opdateringen, mens ældre modeller som Galaxy Note Edge og Galaxy Note 4 først kan opdateres til Android Marshmallow til februar 2016.

Øvrige modeller som Galaxy S5 og Galaxy Alpha vil blive opdateret endnu senere, og selv i ovennævnte læk er der ikke fastsat nogen dato for opdatering af de pågældende mobiler.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

Se det store billede på din Google Pixel

Samsung klar med nye prisbillige mobiler

Professionel lagring til mobilvideo

Polestar-mobil er på vej

Apple tillader alligevel webapps

Budgetmobil fra Nothing

Nye funktioner til Pixel-enheder

Ringenes Herre?

OnePlus Watch 2 præsenteret i Barcelona

0
Scroll to Top