Android

#TheNextGalaxy bliver lanceret den 21. februar. De første billeder er allerede blevet lækket.
forfatter

I går bekræftede Samsung ved simpelthen at poste nedenstående tweet til sine følgere.

Søndag den 21. februar er første pressedag på årets store mobilmesse, Mobile World Congress, som finder sted i Barcelona. Det var også her, at Samsung sidste år lancerede Samsung Galaxy S6 og S6 edge.

Det er også på Twitter, man  allerede for to dage siden kunne finde de første officielle billeder af Galaxy S7. De er vanen tro blevet lækket af Evan Blass, også kendt under sit Twitter-navn @evleaks.

Designet tager udgangspunkt i sidste års modeller, men er dog blevet rundere og blødere. Der lader dog stadig til at være glas på både front og bagside.

Samsung Galaxy S7 og S7 edge side om side. Foto: Samsung / @evleaks
Samsung Galaxy S7 og S7 edge side om side. Foto: Samsung / @evleaks

Ifølge amerikanske Venturebeat kommer den almindelige Galaxy S7 med 5,1” skærm, mens edge-modellen får 5,5” skærm – stort set ligesom den S6 edge+ model, som Samsung lancerede sidste efterår. Den kom dog med 5,7″ skærm.

I modsætning til sidste års modeller skulle både Galaxy S7 og S7 edge komme til at understøtte udvidelse af lagerpladsen via microSD-kort, ligesom begge telefoner også skulle blive vandtætte (IP 67), skriver netmediet.

Der er glas på både for- og bagside af Galaxy S7 og S7 edge. Foto: Samsung / @evleaks
Der er glas på både for- og bagside af Galaxy S7 og S7 edge. Foto: Samsung / @evleaks

Salgsstart i både Europa og USA vil blive den 11. marts.

Lyd & Billede dækker Samsungs Unpacked pressemøde direkte fra Barcelona den 21. februar.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.