TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Samsung lancerer ny topmodel

Ved et stort anlagt arrangement i New York har Samsung netop lanceret afløseren for den populære Samsung Galaxy S III. Efterfølgeren får navnet S 4 og ligner sin forgænger på en prik.

forfatter
Publiceret 15/03/2013 - 00:14

Samsung Galaxy S 4 er netop blevet lanceret i Radio City Music Hall i New York.

Den ligner sin forgænger, Samsung Galaxy S III, til forveksling, men den er både større og lettere. Vægten er 130 gram, og skærmen, som kommer med Full HD-opløsning og er af typen Super AMOLED, er 5” stor. Med en pixeltæthed på 441 ppi (pixels per tomme) skal den være knivskarp.

Telefonen er fremstillet af polykarbonat og kommer i to farver – hvid og mørkegrå.

Den kommer også i to versioner, nemlig en model med 3G og en model med 4G/LTE. Sidstnævnte version kommer med seks samtidige frekvenser, og Samsung garanterer, at S 4 virker med samtlige LTE-netværk i verden!

Af yderligere trådløse muligheder byder Samsung Galaxy S 4 på Wi-Fi (a/ac/b/g/n), NFC, Bluetooth 4.0 og infrarød. Sidstnævnte gør, at telefonen kan bruges som fjernbetjening til tv’et hjemme i stuen. Herudover kan Samsung Galaxy S 4 forbindes med dit tv med MHL 2.0.

gs4blackfront01-1-1363293733

Nye funktioner
Samsung Galaxy S 4 kommer med en række nye funktioner, som er specifikke for netop Samsungs smartphone. Kameraet kan for eksempel lave små lydoptagelser, der så knyttes til et bestemt billede (meget lige den Zoe-funktion HTC introducerede sammen med HTC One), og så kommer Galaxy S 4 med S-Translator, der kan oversætte fra tale til tekst – eller omvendt – i realtid mellem ni sprog herunder kinesisk, koreansk, japansk, spansk, fransk, tysk, engelsk og italiensk. S-Translator inkluderer også en funktion, der kan oversætte det skrevne ord via kameraet, hvilket er meget lig Googles egen Goggles-tjeneste.

Herudover lancerer Samsung AirGesture, som lader dig betjene telefonen uden overhovedet at røre ved skærmen. Ser du f.eks. en video og kigger væk, så pauser telefonen videoen automatisk og starter afspilningen fra samme sted, når du igen retter blikket mod skærmen for at se videre. Du kan også scrolle gennem indholdet på websider eller e-mails uden at røre ved skærmen. Galaxy S4 registrerer dine øjen- og håndledsbevægelser og scroller op og ned efter dine bevægelser.

Her er de komplette specifikationer:

Operativsystem: Android 4.2.2 Jelly Bean
Skærm: 5” Full HD, 441 ppi
Processor: 1,9 GHz quad-core/1,6 GHz octa-core
Hukommelse: 2 GB ram + 16/32/64 GB lager (+ microSD op til 64 GB)
Kamera: 13 MP + 2 MP
Trådløst: 4G LTE, NFC, BT 4.0, 802.11 a/ac/b/g/n, IR
Størrelse: 136,6 x 69,8 x 7,9 mm
Vægt: 130 gram
Batteri: 2600 mAh
Pris: 5.199 kroner

gs4whitefront01

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
OnePlus fornyer Nord-serien Her er alle detaljerne om de nye mobiler. Og så får Nord-serien også for første gang et sæt trådløse hørepropper.
Bedste iPad Air til dato Den nyeste iPad Air gør næsten iPad Pro rangen stridig som markedets bedste tablet. Desværre er skærmen stadig baseret på gammel teknologi.
En æra er forbi 21 års iPod-historie er nået til vejs ende. Apple producerer ikke flere eksemplarer af iPod Touch.
Sony lancerer ny topmobil til entusiasterne Den nye Android-smartphone fokuserer især på video og fotografi.
Praktisk oplader og stativ til hjemmekontoret Oplader mobil og hørepropper, og passer på dine hovedtelefoner.
Bliv en bedre golfspiller Garmin vil hjælpe dig med at ramme topformen på greenen.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend