Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G bliver en Xbox-smartphone

Hidtil største læk afslører specifikationer og billeder af Samsungs kommende flagskibsmodel.

Skrevet af / 24/07/2020 - 12:17
Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G bliver en Xbox-smartphone

Den 5. august løfter Samsung sløret for de nyeste modeller i den populære Galaxy Note-serie.

Men takket være lækkede oplysninger via tyske Winfuture.de kan vi allerede nu afsløre, at topmodellen i den nye Note 20-serie, Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G, vil være den første Samsung-mobil til at understøtte Microsofts Project xCloud-service.

Kort fortalt er Project xCloud en online-tjeneste med streaming af Xbox One-spil til smartphones og tablets. Tjenesten blev annonceret for et par år siden på spilmessen E3, men angiveligt skulle Project xCloud være klar til start i begyndelsen af september i år.

 

Køber man Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G får man ifølge Winfuture.de et Xbox Game Pass med i købet og dermed adgang til mere end 90 konsolspil på mobilen.

108 Mp kamera

Præcis som årets første topmodel fra Samsung, Galaxy S20 Ultra, får Galaxy Note 20 Ultra 5G et primært kamera med en sensor på 108 Mp. Kameraet får ikke den tvivlsomme 100x “Space Zoom”-funktion fra S20 Ultra, men til gengæld lynhurtig laserbaseret Dual-Pixel-Autofokus.

Fra fem til tre linser: Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G skruer lidt ned for kameravildskaben ift. Galaxy S20 Ultra. (Foto: Winfuture.de)

Dertil kommer to kameraer med hver 12 Mp, hvoraf det ene er en ultravidvinkel-linse og det andet en tele-linse med 5x optisk zoom.

På forsiden får Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G et kamera med 10 Mp sensor, der ligeledes kommer med Dual-Pixel-Autofokus.

Mystic_black Mystic_bronze
<
>
Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G kommer i farverne Mystic Black og Mystic Bronze. (Foto: Winfuture.de)

Funktioner og specifikationer

I forhold til sidste års topmodel, Samsung Galaxy Note 10+, har den kommende Galaxy Note 20 Ultra 5G en smule vokseværk. Skærmen er i hvert fald vokset fra 6,8″ til 6,9″, selvom opløsningen stadig er på 3200 x 1440 pixels.

Opdateringsfrekvensen er dynamisk op til 120 Hz. I øvrigt bliver Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G angiveligt den første smartphone med markedet med en skærm fremstillet af det helt nye Gorilla Glass 7.

Den nye S-Pen har en reaktionstid på blot 9 millisekunder, hvilket skulle skabe en skriveoplevelse, når man bruger pennen på skærmen, der skal være ligesom at skrive på papir.

Blandt øvrige specifikationer kan nævnes, at mobilen kommer med samme ottekernede Exynos 990 procesor, som sidder i Galaxy S20 Ultra, hvilket suppleres af 12 GB RAM og op til 512 GB indbygget lager, der kan udvides ved hjælp af microSD-kort.

Batteriet bliver på 4500 mAh (med understøttelse af trådløs opladning), og derudover kommer Galaxy Note 20 Ultra 5G med Wi-Fi 6, USB-C 3.2 og IP68-certificering.

En pris kender vi endnu ikke, men telefonen skulle blive tilgængelig i farverne Mystic Black og Mystic Bronze.

De sidste detaljer bliver som sagt afsløret d. 5. august.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

OnePlus på vej med nye produkter

Heineken lancerer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparationer

Sporingstags til alle Android-mobiler

Smart kombioplader til ferien

Hvad vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite opgraderet

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

Se det store billede på din Google Pixel

0
Lyd & Billede
Scroll to Top