Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Samsung dropper Galaxy Fan Edition

Ikke flere udgaver af Samsungs folkemobil.

Skrevet af / 17/06/2022 - 09:15
Samsung dropper Galaxy Fan Edition

Den første “Fan Edition” i Samsungs Galaxy S-serie kom i efteråret 2020. Ideen var at give forbrugerne de vigtigste funktioner fra firmaets absolutte topmodeller til en bedre pris.

Læs også Efternøler er bedst i Galaxy S20-serien Samsung Galaxy S20 FE er tæt på at være den perfekte kombination af specifikationer og pris.

Samsung Galaxy S21 FE skulle være kommet et år senere, i efteråret 2021, men blev adskillige måneder forsinket på grund af komponentmangel. Først i begyndelsen af i år så efterfølgeren dagens lys, og nu tyder alt på, at der slet ikke kommer flere mobiler i FE-serien. Det skriver webstedet Sammobile.com.

Mediet hævder at have hørt fra adskillige unavngivne kilder, at Samsung ikke vil lancere en Galaxy S22 Fan Edition i år, og at der med stor sandsynlighed ikke kommer flere modeller i serien i fremtiden.

På grund af forsinkelsen kom den seneste Fan Edition-model på markedet på et dårligt tidspunkt – blot få uger før lanceringen af Galaxy S22-serien, hvilket betød at interessen for en nedgraderet udgave af en mobil, som var kommet på markedet næsten et år i forvejen, var til at overse.

Læs også Elendig timing! Samsung Galaxy S21 FE skulle være kommet i efteråret 2021, men blev forsinket. Derfor skal du vente lidt med at købe den.

Hvis Samsung skulle ønske at undgå en gentagelse af den fadæse, burde firmaet allerede være i fuld gang med at få de sidste detaljer på plads i forhold til en kommende Galaxy S22 FE, men indtil videre er der intet, som tyder på, at det er tilfældet, skriver Sammobile. Bl.a. er der ikke blevet lækket billeder af et kommende produkt, hvilket plejer at være tilfældet, når Samsung er på vej med nye mobiler.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

OnePlus på vej med nye produkter

Heineken lancerer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparationer

Sporingstags til alle Android-mobiler

Smart kombioplader til ferien

Hvad vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite opgraderet

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

Se det store billede på din Google Pixel

0
Lyd & Billede
Scroll to Top