TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Samsung dropper Galaxy Fan Edition

Ikke flere udgaver af Samsungs folkemobil.

forfatter
Publiceret 17/06/2022 - 09:15

Den første “Fan Edition” i Samsungs Galaxy S-serie kom i efteråret 2020. Ideen var at give forbrugerne de vigtigste funktioner fra firmaets absolutte topmodeller til en bedre pris.

Læs også Efternøler er bedst i Galaxy S20-serien Samsung Galaxy S20 FE er tæt på at være den perfekte kombination af specifikationer og pris.

Samsung Galaxy S21 FE skulle være kommet et år senere, i efteråret 2021, men blev adskillige måneder forsinket på grund af komponentmangel. Først i begyndelsen af i år så efterfølgeren dagens lys, og nu tyder alt på, at der slet ikke kommer flere mobiler i FE-serien. Det skriver webstedet Sammobile.com.

Mediet hævder at have hørt fra adskillige unavngivne kilder, at Samsung ikke vil lancere en Galaxy S22 Fan Edition i år, og at der med stor sandsynlighed ikke kommer flere modeller i serien i fremtiden.

På grund af forsinkelsen kom den seneste Fan Edition-model på markedet på et dårligt tidspunkt – blot få uger før lanceringen af Galaxy S22-serien, hvilket betød at interessen for en nedgraderet udgave af en mobil, som var kommet på markedet næsten et år i forvejen, var til at overse.

Læs også Elendig timing! Samsung Galaxy S21 FE skulle være kommet i efteråret 2021, men blev forsinket. Derfor skal du vente lidt med at købe den.
Samsung GalaxyS21 FE

Hvis Samsung skulle ønske at undgå en gentagelse af den fadæse, burde firmaet allerede være i fuld gang med at få de sidste detaljer på plads i forhold til en kommende Galaxy S22 FE, men indtil videre er der intet, som tyder på, at det er tilfældet, skriver Sammobile. Bl.a. er der ikke blevet lækket billeder af et kommende produkt, hvilket plejer at være tilfældet, når Samsung er på vej med nye mobiler.

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Video: Nothing phone (1) afsløret ugevis før lancering Hands-on video viser innovativ ny brugerflade.
Ingen reservedele: Kunder må vente flere måneder Apple sakker bagud med reparationer.
Eksklusivt fra Huawei For nylig skrev vi, at der var en ny generation af smart-produkter fra Huawei på vej. Nu er ventetiden ovre for et af dem – Watch GT3 Pro kan købes nu.
Der kommer ingen Samsung Galaxy S22 FE Ikke flere udgaver af Samsungs folkemobil.
Sådan ser den ud! [OPDATERET] Måske for at undgå læk har Nothing selv "lækket" billede af firmaets kommende smartphone.
5G-mobil til under 2.000 kroner Motorola lancerer endnu en lavprismobil med 5G.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend