TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Samsung dropper Galaxy Fan Edition

Ikke flere udgaver af Samsungs folkemobil.

forfatter
Publiceret 17/06/2022 - 09:15

Den første “Fan Edition” i Samsungs Galaxy S-serie kom i efteråret 2020. Ideen var at give forbrugerne de vigtigste funktioner fra firmaets absolutte topmodeller til en bedre pris.

Læs også Efternøler er bedst i Galaxy S20-serien Samsung Galaxy S20 FE er tæt på at være den perfekte kombination af specifikationer og pris.

Samsung Galaxy S21 FE skulle være kommet et år senere, i efteråret 2021, men blev adskillige måneder forsinket på grund af komponentmangel. Først i begyndelsen af i år så efterfølgeren dagens lys, og nu tyder alt på, at der slet ikke kommer flere mobiler i FE-serien. Det skriver webstedet Sammobile.com.

Mediet hævder at have hørt fra adskillige unavngivne kilder, at Samsung ikke vil lancere en Galaxy S22 Fan Edition i år, og at der med stor sandsynlighed ikke kommer flere modeller i serien i fremtiden.

På grund af forsinkelsen kom den seneste Fan Edition-model på markedet på et dårligt tidspunkt – blot få uger før lanceringen af Galaxy S22-serien, hvilket betød at interessen for en nedgraderet udgave af en mobil, som var kommet på markedet næsten et år i forvejen, var til at overse.

Læs også Elendig timing! Samsung Galaxy S21 FE skulle være kommet i efteråret 2021, men blev forsinket. Derfor skal du vente lidt med at købe den.
Samsung GalaxyS21 FE

Hvis Samsung skulle ønske at undgå en gentagelse af den fadæse, burde firmaet allerede være i fuld gang med at få de sidste detaljer på plads i forhold til en kommende Galaxy S22 FE, men indtil videre er der intet, som tyder på, at det er tilfældet, skriver Sammobile. Bl.a. er der ikke blevet lækket billeder af et kommende produkt, hvilket plejer at være tilfældet, når Samsung er på vej med nye mobiler.

Annonce
forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv en kommentar

Nej, USA forbyder IKKE alle Huawei-produkter Amerikanske myndigheders fokus er på at stoppe salget af telekommunikationsudstyr og overvågningsteknologi fra fem navngivne kinesiske virksomheder.
Kongen af klapmobiler er tilbage Motorola Razr 2022 beviser, at tredje gang er lykkens gang. Endelig lever Motorolas klapmobil op til sin ikoniske forgænger.
Lang, men middelmådig levetid Nokia X30 5G er den grønneste telefon fra finske HMD, men ydelsen er ikke imponerende.
Huawei: Sådan undgår du HBO's blokade Huawei bekræfter problemer med streamingtjeneste, men foreslår en løsning.
Topmobiler i 2023 kommer med denne processor Sådan bliver Qualcomms nye processor til markedets dyreste Android-mobiler.
Den perfekte midimobil Google Pixel 7 har stort set alt det, som storebror Pro har – men lidt billigere.
Følg Lyd & Billede