Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Sådan skifter du fra iPhone til Android

Google-chef forklarer, hvordan man nemmest flytter alle sine data fra en iPhone til en Android smartphone.

Skrevet af / 26/11/2013 - 11:49
Sådan skifter du fra iPhone til Android

Eric Schmidt er tidligere administrerende direktør og nu bestyrelsesformand for Google. Det er måske ikke så underligt, at Eric derfor foretrækker Android frem for iPhone, men Androids fortræffeligheder i forhold til iOS ligger ham åbenbart så meget på sinde, at han har skrevet en længere vejledning på sin Google+ side om, hvordan man bedst og nemmest dropper sin iPhone og får alle sine data med over på Android-platformen.

screen-shot-2013-11-24-at-5-49-53-pm

Han starter med at skrive, at Android-telefoner som Samsung Galaxy S4 og den nye Nexus 5 har bedre skærm, er hurtigere og kommer med en meget mere intuitiv brugerflade end iPhone, og derfor vil være perfekte julegaver til en nuværende iPhone-bruger!

Og så kommer han med en sammenligning, som må gøre lidt ondt på Apple. Han skriver, at ligesom mange brugere har skiftet fra PC til Mac og aldrig fortrudt det, vil et skifte til Android også betyde, at man aldrig vender tilbage til sin iPhone. 80% af verden, skriver han og citerer diverse statistikker, er enige om, at Android er den bedste, mobile platform.

Den komplette guide kan du læse her.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

OnePlus på vej med nye produkter

Heineken lancerer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparationer

Sporingstags til alle Android-mobiler

Smart kombioplader til ferien

Hvad vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite opgraderet

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

Se det store billede på din Google Pixel

0
Lyd & Billede
Scroll to Top