TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Sådan bliver Facebook-mobilen

Efter adskillige fejlskud tyder alt på, at rygtekanonen rammer rigtigt denne gang. Facebook er på vej med en Facebook-mobil, og den bliver lanceret i aften!

forfatter
Publiceret 04/04/2013 - 14:36

Klokken 19 her til aften, dansk tid, præsenterer Facebook sin nye Android-brugerflade, og vi er næsten sikre på, at det sociale netværk i samme åndedrag lancerer sin første Facebook-mobiltelefon. Den nye smartphone bliver efter alt at dømme produceret af HTC, som for nylig har imponeret os alle sammen med flagskibsmodellen HTC One, der allerede nu har indtaget tronen som årets ubestridte Android-konge!

bottom

Facebook-mobilen kommer med en særlig Facebook-hjemmeskærm ud af æsken. Meningen med den nye hjemmeskærm er, at brugeren får alle Facebook-funktioner direkte på startskærmen, og hvis vi skal tro på rygterne fra 9to5google.com, så kommer det til at se ret lækkert ud, hvilket du også kan se på billederne i denne artikel.

Følg med i morgen her på lydogbillede.dk, hvor vi forhåbentlig kan give dig alle detaljerne om den nye Facebook-mobil.

bottom (1)

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
OnePlus fornyer Nord-serien Her er alle detaljerne om de nye mobiler. Og så får Nord-serien også for første gang et sæt trådløse hørepropper.
Bedste iPad Air til dato Den nyeste iPad Air gør næsten iPad Pro rangen stridig som markedets bedste tablet. Desværre er skærmen stadig baseret på gammel teknologi.
En æra er forbi 21 års iPod-historie er nået til vejs ende. Apple producerer ikke flere eksemplarer af iPod Touch.
Sony lancerer ny topmobil til entusiasterne Den nye Android-smartphone fokuserer især på video og fotografi.
Praktisk oplader og stativ til hjemmekontoret Oplader mobil og hørepropper, og passer på dine hovedtelefoner.
Bliv en bedre golfspiller Garmin vil hjælpe dig med at ramme topformen på greenen.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend