Android

Tre store mobiler med højtopløste kameraer til små priser.
forfatter

Det er ikke så meget, vi hører om Moto, altså Motorolas afhuggede mobilgren, som nu ejes af Lenovo. Men de tror tydeligvis så meget om deres nye Moto G modeller, at de også udsendes her i Skandinavien.

Foto: Moto
Foto: Moto

Først er der Moto G Plus, som er den dyreste model. Den har en 5,5″ Full-HD-skærm og et 16 MP-kamera, som ifølge DxOMarks tests skal være rigtig godt. Indeni finder man mellemklasseprocessoren Snapdragon 617, 2-4 GB hukommelse og 16-64 GB lagerplads. Det har behageligt nok en fingeraftrykslæser, er forholdsvis vandafvisende, og kan oplades til 6 timers drift på kun 15 minutter. Moto G Plus kommer i handelen i juni for “under 2.000 kroner.”

Foto: Moto
Foto: Moto

Samtidig skal “udvalgte forhandlere” også begynde at sælge den lidt skrabede Moto G. Det har den samme skærm, men et lidt mindre højtopløst kamera på 13 MP. Processor og hukommelse synes at være den samme, men den mangler fingeraftrykslæseren. Den er ligeledes vandafvisende, og har hurtig opladning. Moto G frigives også i juni til “en lavere pris”.

Foto: Moto
Foto: Moto

Senere på sommeren kommer også Moto G Play. Den er en budget model med 720p-opløst 5″ skærm og et 8 MP-kamera. Processoren er den langsommere Snapdragon 410, som får 1-2 GB hukommelse og 8 eller 16 GB lagerplads. Modellen er også vandafvisende, men synes at mangle den hurtige opladning. Batteriet på 2800 mAh siges at holde “hele dagen”. Ingen pris er endnu kendt.

Moto G Plus:
Styresystem: Android 6.0 Marshmallow
Skærm: 5,5″ 1.920 x 1.080 (401 ppi)
Processor: Octacore Snapdragon 617
Hukommelse: 2/3/4 GB – 16/32/64 GB
Kamera: 16 Mp + 5 Mp
Batteri: 3.000 mAh, 24 timers brug

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Jonas Ekelund

(f. 1969): Freelancejournalist. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.