TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Photoshoppe gratis  på mobilen

Adobe frigiver nye gratis apps til iOS og Android.

Den største nyhed er nok Photoshop Fix som lader dig retouchere og, som navnet siger, fikse fotos direkte på din telefon eller tablet.

Man kan for eksempel lysne eller formørke områder af billedet bare ved at male med fingeren. Perfekt til en skygge, der var lidt for dyb.

Foto: Adobe
Foto: Adobe

Har noget på billedet den forkerte farve? Med farvelægningspenslen kan du tilføje en farve, så det ser naturligt ud, da struktur og detaljer bevares. Hvorfor ikke prøve en ny hårfarve?

Med reparationspenslen kan du fjerne logoer eller andre forstyrrende objekter fra dit billede, og de erstattes automatisk med en neutral baggrund i stedet. Ligesom i Photoshop på din computer.

Foto: Adobe
Foto: Adobe

Der er også et praktisk værktøj til at justere din selfie, før du uploader den til sociale medier. Man kan forvandle formen, men endnu vigtigere kan du automatisk tilføje et smil, hvis du tilfældigvis kom til at se lidt sur ud på billedet.

Den anden app er Adobe Capture CC, som lader dig vælge farver og former fra ét foto til brug i andre projekter.

App’ene integreres med Creative Cloud, så du kan downloade og gemme billeder i skyen og integrere med Lightroom.

Photoshop Fix på App Store og Google Play
Adobe Capture CC på App Store og Google Play

Skriv en kommentar

forfatter

Jonas Ekelund

(f. 1969): Freelancejournalist. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.