Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

OPPO og Oneplus lancerer foldbar mobil – samtidig

Snart kommer Open, den foldbare mobil, som Oneplus og OPPO har udviklet i fællesskab.

Skrevet af / 09/10/2023 - 15:56
OPPO og Oneplus lancerer foldbar mobil – samtidig

Samsung har længe haft foldbare modeller, og de har bl.a. fået følgeskab af Motorola og Google. Nu afslører OnePlus og OPPO, som har haft en fælles udviklingsafdeling siden 2021, at de sammen har udviklet en foldbar mobiltelefon. Og de vil lancere den samtidig.

Læs også OnePlus foldbar på vej For at drille Samsung præsenterer OnePlus en bedre foldbar mobiltelefon med et andet navn.

Indtil videre er der ikke offentliggjort nogen officielle detaljer. Men virksomhederne fortæller, at vi kan se frem til et meget sofistikeret hængsel. Som de siger, er hængslet en nøglefunktion i foldbare mobiler, da dets funktion er kritisk for holdbarheden. Som vi så på de første modeller på markedet, kan snavs, der kommer ind mellem de to halvdele, sabotere skærmen.

Foto: Oneplus

Når det gælder denne foldbare model har OnePlus 35 kun patent på hængslet. De afslører, at det nye hængsel har 31 færre komponenter end der var i OPPO Find N2 (som aldrig nåede hertil). Det gør det mindre sandsynligt, at det giver problemer, og det viser fremskridtene inden for materialevalg og styrke. Hængslet er desuden 37 procent mindre, hvilket gør det muligt at gøre telefonen slankere og få plads til mere elektronik.

Læs også Den nye Flip flopper ikke, men vi flipper ikke ud! Samsungs nyeste klapmobil er den bedste hidtil fra den koreanske mobilproducent. Det er bare ikke helt godt nok.

OnePlus forsikrer os også om, at deres berømte “alert slider” vil blive bevaret, nemlig den knap, der gør det nemt at vælge mellem ringetone, vibration eller lydløs tilstand. Da virksomheden fjernede den på en tidligere model, lød der et ramaskrig fra loyale kunder, så nu er den tilbage.

Læs også Google bekræfter Pixel Fold Efter en masse lækkede oplysninger viser Google nu selv de faktiske billeder af den foldbare mobil, der er på vej til Pixel-familien.

Lækager på nettet afslører, at lanceringen af OnePlus Open er tæt på.

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhedsredaktør. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Sporingstag til Googles Find My-netværk

OnePlus på vej med nye produkter

Heineken lancerer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparationer

Sporingstags til alle Android-mobiler

Smart kombioplader til ferien

Hvad vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite opgraderet

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

0
Lyd & Billede
Scroll to Top