Search
Generic filters
 itemprop

OnePlus lancerer prisbillig OnePlus Nord-serie

Den nye smartphone-serie er inspireret af skandinavisk design.

Den nye produktlinje har blandt andet været et ønske fra OnePlus’ online-community, der har efterspurgt en endnu mere prisvenlig smartphone. Ikke mindst i takt med, at OnePlus’ premium-mobiler – såsom OnePlus 7T Pro McLaren og OnePlus 8 Pro – er blevet dyrere og dyrere.

Vi har allerede flere gange citeret rygter om en kommende budgetmobil fra OnePlus, som de fleste troede ville få navnet OnePlus Z.

Ikke mindst da der dukkede resultater fra en ukendt OnePlus-mobil op i testresultaterne fra benchmarkværktøjet Geekbench 5.

Men nu er det slut med spekulationer og gætværk. For OnePlus har i dag lanceret en helt ny serie af prisbillige smartphones. Serien har fået navnet OnePlus Nord, og den første mobil i serien vil kunne forudbestilles på OnePlus’ webside fra i morgen kl. 10:00.

I en pressemeddelelse fra OnePlus siger grundlægger og CEO Pete Lau bl.a. følgende:

“Launching the OnePlus Nord product line marks the beginning of an exciting new chapter for OnePlus. The ‘Never Settle’ spirit is centered around sharing the best technology and products with the world, but it is also about challenging ourselves and going beyond our comfort zone.”

I samme ombæring lover han dog, at OnePlus fortsat vil blive ved med at lancere flagskibsmodeller i samme serie som OnePlus 8 Pro.

annonce

OnePlus har endnu ikke løftet sløret for hverken priser eller billeder af telefonen, men hvis det har interesse, så kan man følge OnePlus Nord på Instagram.

annonce

Desuden har OnePlus produceret en lille dokumentarfilm om udviklingen af den nye smartphone-serie, som kan ses herunder.


Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Læs også