Nyhed

OnePlus lancerer prisbillig OnePlus Nord-serie

Den nye smartphone-serie er inspireret af skandinavisk design.
forfatter

Den nye produktlinje har blandt andet været et ønske fra OnePlus’ online-community, der har efterspurgt en endnu mere prisvenlig smartphone. Ikke mindst i takt med, at OnePlus’ premium-mobiler – såsom OnePlus 7T Pro McLaren og OnePlus 8 Pro – er blevet dyrere og dyrere.

Vi har allerede flere gange citeret rygter om en kommende budgetmobil fra OnePlus, som de fleste troede ville få navnet OnePlus Z.

Ikke mindst da der dukkede resultater fra en ukendt OnePlus-mobil op i testresultaterne fra benchmarkværktøjet Geekbench 5.

Men nu er det slut med spekulationer og gætværk. For OnePlus har i dag lanceret en helt ny serie af prisbillige smartphones. Serien har fået navnet OnePlus Nord, og den første mobil i serien vil kunne forudbestilles på OnePlus’ webside fra i morgen kl. 10:00.

I en pressemeddelelse fra OnePlus siger grundlægger og CEO Pete Lau bl.a. følgende:

“Launching the OnePlus Nord product line marks the beginning of an exciting new chapter for OnePlus. The ‘Never Settle’ spirit is centered around sharing the best technology and products with the world, but it is also about challenging ourselves and going beyond our comfort zone.”

I samme ombæring lover han dog, at OnePlus fortsat vil blive ved med at lancere flagskibsmodeller i samme serie som OnePlus 8 Pro.

OnePlus har endnu ikke løftet sløret for hverken priser eller billeder af telefonen, men hvis det har interesse, så kan man følge OnePlus Nord på Instagram.

Desuden har OnePlus produceret en lille dokumentarfilm om udviklingen af den nye smartphone-serie, som kan ses herunder.

Læs alle artikler i 1 måned for 39 kr

Få adgang alle +artikler samt til hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Ønsker du å bestille magasinet? Klik her Allerede abonnent?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.