TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

OnePlus lancerer prisbillig OnePlus Nord-serie

Den nye smartphone-serie er inspireret af skandinavisk design.

forfatter
Publiceret 30/06/2020 - 16:01

Den nye produktlinje har blandt andet været et ønske fra OnePlus’ online-community, der har efterspurgt en endnu mere prisvenlig smartphone. Ikke mindst i takt med, at OnePlus’ premium-mobiler – såsom OnePlus 7T Pro McLaren og OnePlus 8 Pro – er blevet dyrere og dyrere.

Vi har allerede flere gange citeret rygter om en kommende budgetmobil fra OnePlus, som de fleste troede ville få navnet OnePlus Z.

Ikke mindst da der dukkede resultater fra en ukendt OnePlus-mobil op i testresultaterne fra benchmarkværktøjet Geekbench 5.

Men nu er det slut med spekulationer og gætværk. For OnePlus har i dag lanceret en helt ny serie af prisbillige smartphones. Serien har fået navnet OnePlus Nord, og den første mobil i serien vil kunne forudbestilles på OnePlus’ webside fra i morgen kl. 10:00.

I en pressemeddelelse fra OnePlus siger grundlægger og CEO Pete Lau bl.a. følgende:

“Launching the OnePlus Nord product line marks the beginning of an exciting new chapter for OnePlus. The ‘Never Settle’ spirit is centered around sharing the best technology and products with the world, but it is also about challenging ourselves and going beyond our comfort zone.”

I samme ombæring lover han dog, at OnePlus fortsat vil blive ved med at lancere flagskibsmodeller i samme serie som OnePlus 8 Pro.

OnePlus har endnu ikke løftet sløret for hverken priser eller billeder af telefonen, men hvis det har interesse, så kan man følge OnePlus Nord på Instagram.

Desuden har OnePlus produceret en lille dokumentarfilm om udviklingen af den nye smartphone-serie, som kan ses herunder.

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Nye smart-ure fra Samsung med fokus på sundhed Den nye Galaxy Watch5-serie skal bl.a. muliggøre mere indsigtsfuld søvnregistrering.
Samsung opgraderer sine foldbare mobiler De to foldbare mobiler kommer bl.a. med lynhurtig processor, og Galaxy Z Fold 4 får kamera fra Galaxy S22-serien.
En opgraderet nedgradering OnePlus 10T er en god mobiltelefon, men hold tungen lige i munden. Der følger et par kompromisser med i pakken.
Stor ståhej for ingenting Kan en smartphone være modig, varm og sjælfuld?
En lille stang dynamit Zenfone 9 giver alle mærkevaremobilerne baghjul med en ydelse i high-end-klassen til premiumpris. Og kameraet er vildt.
Slut med Exynos i Samsung Galaxy-modeller Qualcomm har nu officielt bekræftet, at alle modeller i den kommende Samsung Galaxy S23-serie udelukkende kommer med Snapdragon-processorer under skærmen. Exynos er droppet.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend