Search
Generic filters

OnePlus lancerer prisbillig OnePlus Nord-serie

Den nye smartphone-serie er inspireret af skandinavisk design.

Den nye produktlinje har blandt andet været et ønske fra OnePlus’ online-community, der har efterspurgt en endnu mere prisvenlig smartphone. Ikke mindst i takt med, at OnePlus’ premium-mobiler – såsom OnePlus 7T Pro McLaren og OnePlus 8 Pro – er blevet dyrere og dyrere.

Vi har allerede flere gange citeret rygter om en kommende budgetmobil fra OnePlus, som de fleste troede ville få navnet OnePlus Z.

Ikke mindst da der dukkede resultater fra en ukendt OnePlus-mobil op i testresultaterne fra benchmarkværktøjet Geekbench 5.

Men nu er det slut med spekulationer og gætværk. For OnePlus har i dag lanceret en helt ny serie af prisbillige smartphones. Serien har fået navnet OnePlus Nord, og den første mobil i serien vil kunne forudbestilles på OnePlus’ webside fra i morgen kl. 10:00.

I en pressemeddelelse fra OnePlus siger grundlægger og CEO Pete Lau bl.a. følgende:

“Launching the OnePlus Nord product line marks the beginning of an exciting new chapter for OnePlus. The ‘Never Settle’ spirit is centered around sharing the best technology and products with the world, but it is also about challenging ourselves and going beyond our comfort zone.”

I samme ombæring lover han dog, at OnePlus fortsat vil blive ved med at lancere flagskibsmodeller i samme serie som OnePlus 8 Pro.

OnePlus har endnu ikke løftet sløret for hverken priser eller billeder af telefonen, men hvis det har interesse, så kan man følge OnePlus Nord på Instagram.

Desuden har OnePlus produceret en lille dokumentarfilm om udviklingen af den nye smartphone-serie, som kan ses herunder.

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Udviklingsredaktør og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.
Kommenter

Skriv et svar

  Læs også

  Bliver Canons billigste professionelle videokamera.
  Lyden i KEF LS50 Meta og LS50 Wireless II skal være væsentlig forbedret med ny teknologi.
  “Det eneste, der er hurtigere end Ludicrous, er Plaid.”
  Men Volkswagen holder fortsat tæt om mulighederne for at opgradere lydanlægget!
  Samsung Galaxy S20 Fan Edition kan være den perfekte kombination af specifikationer og pris.
  Panasonic starter udrulningen af deres første Android-TV til november!
  Der laves kun 50 par af Il Cremonese ex3me, og de bliver ikke ligefrem billige.

  Aktuelle tilbud

  Annonce

  Asus ZenFone 7 Pro

  Vejl.pris 6599 kr Bedste ZenFone til dato

  Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G

  Vejl.pris 10200 kr Galaxy Note 20 overrasker på flere måder

  Motorola Moto g 5G plus

  Vejl.pris 2699 kr Den billigste 5G-mobil på markedet

  OnePlus Nord

  Vejl.pris 3899 kr Forventningsafstemning!
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.