Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

OnePlus bekræfter: Næste mobil hedder OnePlus 8T

Så er det officielt. OnePlus lancerer sin næste mobil om tre uger.

Skrevet af / 22/09/2020 - 13:23
OnePlus bekræfter: Næste mobil hedder OnePlus 8T

OnePlus 8T hedder den nye premium smartphone fra OnePlus, der vil blive vist frem for første gang nogensinde til et digitalt lanceringsevent den 14. oktober kl. 16.00.

Det skriver OnePlus i en pressemeddelelse, der dermed bekræfter både navn og lanceringstidspunkt for den kommende OnePlus-smartphone, som vi har skrevet om både her og her.

Læs også Her er topmobilen du bør købe lige nu OnePlus 8 Pro er den bedste smartphone, vi nogensinde har testet. Her er den nye standard, andre producenter skal prøve at slå.

Den nye OnePlus 8T tager afsæt i OnePlus 8-serien, der blev lanceret tidligere i år, og vil med nye og forbedrede teknologier tage brugeroplevelsen til nye højder, skriver OnePlus endvidere.

“OnePlus undersøger hele tiden mulighederne for, hvordan vi kan få den seneste teknologi ud til vores tech-begejstrede brugere, så snart vi er sikre på, det møder vores høje standarder. Med OnePlus 8T hæver vi igen barren for os selv i forhold til at skabe den ultimative brugeroplevelse – bl.a. takket være nye funktioner, som vi glæder os til at kunne præsentere for første gang i en OnePlus-enhed. Jeg er sikker på, at OnePlus 8T vil overgå forventningerne endnu engang og levere en uovertruffen flagskibsoplevelse,” siger Pete Lau, grundlægger og CEO i OnePlus ifølge OnePlus’ pressemeddelelse.

Deltag i eventet online

Det globale OnePlus 8T lanceringsevent vil blive livestreamet den 14. oktober kl. 16.00. Alle har mulighed for at deltage virtuelt på farten eller fra sofaen på https://www.oneplus.com/launch.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

OnePlus på vej med nye produkter

Heineken lancerer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparationer

Sporingstags til alle Android-mobiler

Smart kombioplader til ferien

Hvad vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite opgraderet

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

Se det store billede på din Google Pixel

0
Lyd & Billede
Scroll to Top