Opladning

Oplad dine Apple-dimser på en gang, og brug Apple Watch som vækkeur.
forfatter

Der er masser af holdere til Apple Watch derude, som udnytter den såkaldte Night Stand Mode. Men denne her er blandt de mere fikse.

A Night Stand, som er udviklet af danske Michael Lysbjerg Brund, kan fungere som holder til natbordet for både et Apple Watch og en iPhone (til og med iPhone 7 Plus). Holderen findes i to modeller til henholdsvis kabelbaseret opladning og trådløs opladning efter QI-standarden. I så fald skal man anskaffe sig et cover med QI-modtager til sin telefon separat.

Foto: A Night Stand
Sådan er holderen opbygget. Her i den trådløse udgave, der koster 430 kroner for de første 50 stk. Foto: A Night Stand

A Night Stand er et projekt på crowdfunding-portalen Kickstarter, og de første, hurtige købere kan få holderen fra 300 kroner. Som vanligt på Kickstarter findes der en række forskellige priser og pakker.

Kickstarterkampagnen løber indtil 12. november.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.
Annonce
Annonce

Læs også