Nyt læk afslører sidste detaljer om OnePlus 8T

De fleste specifikationer kender vi allerede. Nu er der nyt om kameramodulet på den kommende smartphone fra OnePlus.
forfatter

For knap to uger siden kunne vi løfte sløret for de fleste af specifikationerne for den kommende OnePlus 8T premium-mobil.

Samtidig kunne vi også vise en lækket illustration, der angiveligt viste fronten på OnePlus 8T.

Nu er katten så helt kommet ud af sækken, for i dag offentliggjorde det indiske websted Pricebaba (OnePlus har en kæmpe markedsandel i Indien) yderligere højtopløste illustrationer samt en video af OnePlus 8T, der viser hele den kommende mobil i detaljer, herunder bagsiden.

Illustrationerne stammer fra Twitter-brugeren @OnLeaks og viser, at OnePlus 8T får et firkantet kameramodul placeret øverst til venstre på mobilens bagside. Det er rent designmæssigt et markant skridt væk fra sidste års OnePlus 7T, som havde et ret unikt cirkulært kameramodul placeret på midten af mobilens bagside.

I stedet minder OnePlus 8T set bagfra til forveksling en Samsung-mobil. Havde der ikke stået OnePlus forneden kunne man således nemt tro, at det var en Samsung Galaxy S20 eller en Samsung Galaxy Note 20, der blev vist på billederne.

Annonce

Hvorom alting er, sidder der intet mindre end fire kamerasensorer i det rektangulære model, som ifølge Pricebaba er på hhv. 48 MP (det primære kamera), 16 MP (ultravidvinkel), 5 MP (makro) og 2 MP (dybdesensor til portrætbilleder). Integreret i kameramodulet finder man også en LED-blitz.

Ingen OnePlus 8T Pro

Ligesom for et par uger siden gætter vi stadig på, at OnePlus 8T bliver officielt lanceret i slutningen af denne måned eller i starten af oktober.

Til gengæld mener Pricebaba at vide, at OnePlus 8T denne gang kommer til at stå alene. Der kommer ingen OnePlus 8T Pro i denne omgang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.
Annonce
Annonce

Læs også