Nyt læk afslører sidste detaljer om OnePlus 8T

De fleste specifikationer kender vi allerede. Nu er der nyt om kameramodulet på den kommende smartphone fra OnePlus.

For knap to uger siden kunne vi løfte sløret for de fleste af specifikationerne for den kommende OnePlus 8T premium-mobil.

Samtidig kunne vi også vise en lækket illustration, der angiveligt viste fronten på OnePlus 8T.

Nu er katten så helt kommet ud af sækken, for i dag offentliggjorde det indiske websted Pricebaba (OnePlus har en kæmpe markedsandel i Indien) yderligere højtopløste illustrationer samt en video af OnePlus 8T, der viser hele den kommende mobil i detaljer, herunder bagsiden.

Illustrationerne stammer fra Twitter-brugeren @OnLeaks og viser, at OnePlus 8T får et firkantet kameramodul placeret øverst til venstre på mobilens bagside. Det er rent designmæssigt et markant skridt væk fra sidste års OnePlus 7T, som havde et ret unikt cirkulært kameramodul placeret på midten af mobilens bagside.

I stedet minder OnePlus 8T set bagfra til forveksling en Samsung-mobil. Havde der ikke stået OnePlus forneden kunne man således nemt tro, at det var en Samsung Galaxy S20 eller en Samsung Galaxy Note 20, der blev vist på billederne.

Hvorom alting er, sidder der intet mindre end fire kamerasensorer i det rektangulære model, som ifølge Pricebaba er på hhv. 48 MP (det primære kamera), 16 MP (ultravidvinkel), 5 MP (makro) og 2 MP (dybdesensor til portrætbilleder). Integreret i kameramodulet finder man også en LED-blitz.

Ingen OnePlus 8T Pro

Ligesom for et par uger siden gætter vi stadig på, at OnePlus 8T bliver officielt lanceret i slutningen af denne måned eller i starten af oktober.

Til gengæld mener Pricebaba at vide, at OnePlus 8T denne gang kommer til at stå alene. Der kommer ingen OnePlus 8T Pro i denne omgang.

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Udviklingsredaktør og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.
Kommenter

Skriv et svar

  Læs også

  Har du købt et nyt TV til gaming for nylig? Vi viser dig, hvordan du aktiverer de bedste og hurtigste spilindstillinger til PS5 og Xbox!
  I disse dage udrulles den nyeste Android-version til et stort antal smartphones. Check på listen, om din mobil snart får Android 11.
  Qualcomm har i forbindelse med Snapdragon Tech Summit lanceret efterfølgeren til Snapdragon 865. Den nye Snapdragon 888 vil være at finde i adskillige Android-flagskibe i 2021.
  Lad dig ikke narre af størrelsen – Phono Box RS2 har alt, hvad en vinylentusiast har brug for.
  Har du lige købt et nyt 4K-TV? Så kan du indvie det med WHAM!’s “Last Christmas” i remastered 4K-version!
  Stereoanlægget i Jimi Hendrix’ soveværelse i London lyder nu, præcis som det gjorde, da han lyttede til det.
  Det her har de aldrig gjort før, i hvert fald ikke på denne måde.
  Alle vil have hårde pakker til jul, også vi. Derfor har vi sammensat den fedeste ønskeliste, vi kunne komme på.

  Aktuelle tilbud

  Annonce

  Apple Watch SE

  Vejl.pris 2299 kr Apple Watch SE: Det mest brugervenlige smart-ur

  Apple iPhone 12 Pro Max

  Vejl.pris 12399 kr Den de andre skal slå

  Apple iPad Air (2020)

  Vejl.pris 7499 kr Bedste iPad Air til dato

  Apple iPad Air (2020) vs. Samsung Galaxy Tab S7+ 5G

  Vejl.pris kr Et heftigt dilemma
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.