Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Nyt Garmin-ur skal gøre dig til en bedre golfspiller

Garmin vil hjælpe dig med at ramme topformen på greenen.

Skrevet af / 06/05/2022 - 10:16
Nyt Garmin-ur skal gøre dig til en bedre golfspiller

Approach S12 – 2022 Edition er Garmins nye tilbud til alle golfspillere. Blandt de specifikke golffunktioner er 42.000 forudindlæste baner med afstand til greenens front, center og bagkant. Uret informerer også om forhindringer på banen og såkaldte doglegs m.m., og displayet skal være lysstærkt nok til at fungere fint i stærkt sollys.

Når man er på banen, bør fokus være på spillet, hvilket gør funktionen Big Numbers (større tal på displayet) rar, når man skal måle afstande.

Approach S12 – 2022 Edition fungerer selvfølgelig bedst sammen med Garmin Golf-app’en, hvor man kan dele ugentlige scorekort og se sin score og sine slag i realtid. Man behøver ikke at holde styr på et scorekort; man skal bare indtaste scoren på uret, så overføres den til Garmin Golf-app’en.

Approach S12 40 69892
Hvilken farve passer bedst til dagens outfit? Havblå, skifergrå eller mintgrøn?

Hvis man er nysgerrig efter at se, hvor langt man slår med hver kølle, kan man kombinere med et sæt Approach CT køllesensorer og få automatisk måling af køllerne. Med funktionen Green View kan man se greenens udformning og få yderligere hjælp.

Det indbyggede genopladelige batteri skal kunne holde i op til 30 timer i golftilstand med GPS, hvilket betyder, at en hel dag på en 36 hullers bane ikke burde være noget problem.

Læs også Til de eventyrlystne Garmin kan det dér med at kombinere smart og træning. Det nye skud på stammen er et premium-multisportsur til de aktive, der elsker eventyr.

Pris og tilgængelighed

Garmin Approach S12 – 2022 Edition fås i tre farver, så det kan passe til det aktuelle outfit på banen. Prisen er 1.699 kroner, og uret kan købes nu.

Mere info: garmin.com/da

Åsa Warme Hallén
(f. 1972): Endte i 1995 lidt tilfældigt på bladet Elektronikvärlden, som senere skiftede navn til Ljud & Bild. Frem til 2013, da hun valgte at prøve kræfter med andre ting, havde hun været projektleder, journalist og redaktionschef. Fra marts 2021 er hun tilbage på freelancebasis. Åsa skriver først og fremmest om brugbare dimser, der gør livet lidt sjovere, og ser måske tingene fra et lidt andet perspektiv end sine kolleger.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

OnePlus på vej med nye produkter

Heineken lancerer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparationer

Sporingstags til alle Android-mobiler

Smart kombioplader til ferien

Hvad vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite opgraderet

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

Se det store billede på din Google Pixel

0
Lyd & Billede
Scroll to Top