Nye rygter om Samsung Galaxy S6

Jo tættere vi kommer på den officielle lancering, desto mere præcise bliver rygterne.

Allerede sidste år skrev vi om de første rygter om den kommende Samsung Galaxy S6. Faktisk var vi så fantasiløse, at vi har to historier fra henholdsvis november og december 2014 med den samme overskrift: Sådan bliver Samsung Galaxy S6!

Og i begge tilfælde var den overskrift måske lige stram nok, for alt vi havde var løse rygter.

Men denne gang er det anderledes, påstår Boy Genuis Report, som hævder at have troværdige oplysninger om Samsungs kommende smartphone-flagskib. Webstedet hævder også at have modtaget billeder af Galaxy S6 fra “den troværdige kilde”, men dem må de desværre ikke publicere, så alle vi andre må nøjes med at læse om specifikationerne, som Boy Genius Report altså lover højt og helligt er den ægte vare:

Mange af ovenstående specs stemmer overens med, hvad vi allerede havde hørt, så måske rammer de faktisk rigtigt hos Boy Genius Report?

Men hvis de gør, hvad mener du så om det? Vil Samsung Galaxy S6 blive årets store Android-flagskib, der fejer alle konkurrenterne af banen? Skriv dine kommentarer under artiklen.

Vi regner med, at Samsung lancerer Galaxy S6 i forbindelse med Mobile World Congress i Barcelona, som finder sted i begyndelsen af marts. Lyd & Billede vil selvfølgelig være på pletten!

Les videre
Exit mobile version