Ny Nexus-mobil og -tablet

Nexus 6 produceres af Motorola, mens HTC står for Nexus 9.

Samtidig med lanceringen af Android 5.0 Lollipop har Google også præsenteret ny Nexus-hardware, som understøtter alle operativsystemets funktioner.

Nexus 6 er en smartphone i phablet-størrelse med 6” skærm med Quad HD-opløsning. Mobilen produceres af Motorola og har en superhurtig processor samt fremadrettede stereohøjttalere. Kameraet ser heller ikke ringe ud med både optisk billedstabilisering og en lysstærk F2,0 optik. Desuden kommer den med et ret stort batteri, som kan lynoplades på et kvarter, hvorefter batteriet skal kunne holde i op til seks timer.

Specifikationer

Læs mere på www.google.com

Desuden præsenterede Google som ventet den nye tablet Nexus 9. HTC har anvendt børstet aluminium til rammen – ligesom i fremstillingen af flagskabs-modellen HTC One M8 – mens bagsiden har fået en gribesikker overflade. Skærmen er på 8,9” og kommer med en god opløsning. Nexus 9 kommer også med HTC’s Boomsound fremadrettede stereohøjttalere, mens vi på indersiden finder en kraftig 64-bit processor og understøttelse af de nyeste, trådløse standarder.

Man kan købe et tastatur som tilbehør til tablet-computeren, der fæstnes magnetisk og fungerer som beskyttede cover under transport.

Specifikationer

Læs mere på www.google.com

Les videre
Exit mobile version