TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Ny mobilchef hos Samsung

Rokade på topniveau skal vende negativ udvikling.

forfatter
Publiceret 02/12/2015 - 17:02

Samsung nyeste flagskibsmodeller, Galaxy S6 og S6 edge, har trods rosende anmeldelser præsteret under forventning. Samtidig gennemgår den koreanske elektronikgigant for tiden et tronskifte, da Samsungs øverste topchef, Lee Kun-hee, der er sygemeldt efter et hjerteanfald, er ved at overlade pladsen til sin søn Jay Y. Lee.

Begge dele har formentlig bidraget til, at Samsung har sagt farvel til J.K. Shin, som har ledet firmaets mobildivision siden 2009. Han forlader ikke virksomheden, men er blevet parkeret i en stilling, hvor han skal beskæftige sig med firmaets langsigtede strategi og vækstmarkeder inden for mobile teknologier.

Ny topchef for den så vigtige mobilforretning bliver den 54-årige Dongjin Koh, som har været ansat i mobildivisionen siden 2006.

Han har spillet en afgørende rolle i udviklingen af de seneste toptelefoner fra Samsung, Galaxy S6 og Galaxy Note 5, skriver Business.dk, så vi skal næppe regne med de helt store ændringer i elektronikgigantens strategi, selvom Samsung i øjeblikket kæmper en brav kamp mod faldende markedsandele og stigende konkurrence fra kinesiske firmaer som Huawei og Xiaomi.

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
En opgraderet nedgradering OnePlus 10T er en god mobiltelefon, men hold tungen lige i munden. Der følger et par kompromisser med i pakken.
Stor ståhej for ingenting Kan en smartphone være modig, varm og sjælfuld?
En lille stang dynamit Zenfone 9 giver alle mærkevaremobilerne baghjul med en ydelse i high-end-klassen til premiumpris. Og kameraet er vildt.
Slut med Exynos i Samsung Galaxy-modeller Qualcomm har nu officielt bekræftet, at alle modeller i den kommende Samsung Galaxy S23-serie udelukkende kommer med Snapdragon-processorer under skærmen. Exynos er droppet.
Den hurtigste mobil Asus ROG Phone 6 Pro er stor og dyr. Og den hurtigste mobil, vi har set.
Ny OnePlus-mobil præsenteres 3. august Kommer med den nye Snapdragon 8+ Gen 1 processor og OxygenOS 13.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend