Search
Generic filters

Ny iPhone-klon fra OnePlus

Hvorfor genopfinde den dybe tallerken, når man kan lære af og kopiere fra sine konkurrenter?

Det synes at være tanken hos kinesiske OnePlus, der i går aftes ved en række pop-up events rundt omkring i verden, officielt løftede sløret for deres nye topmobil, OnePlus 5. Vi var med i København, hvor vi fik set den båndede og Apple-inspirerede præsentation via storskærm, hvorefter vi fik telefonen i hånden. I kan godt glæde jer til d. 27 juni, hvor telefonen kommer i butikkerne. Den kan allerede forudbestilles nu.

En iPhone 7 Plus-klon

Det er tydeligt at se, hvor OnePlus har hentet sin primære inspiration. OnePlus 5 er som snydt ud af næsen på særligt iPhone 7 Plus, især hvis vi ser på bagsiden, der nu præges af et kamera med to linser. Funktionsmæssigt kan disse da også det samme. Den ene er den primære og den anden bruges til optisk zoom. Ligesom på iPhone 7 plus er desuden inkluderet en speciel portrætfunktion, der gør det muligt at fokusere på forgrunden og udtvære baggrunden. Ifølge tidlige anmeldelser er denne funktion hos OnePlus dog en anelse mere hidsig end hos iPhone 7 plus, hvilket resulterer i overdreven smat og tab af detaljer. Vi tester naturligvis denne funktion, som vi får gang i vores testeksemplar. På ét væsentligt punkt adskiller OnePlus sig dog fra Apple. De har valgt at bevare minijack-udgangen, hvilket de jokede med i deres præsentation. “Selvfølgelig har vi ikke fjernet dén”.

LYNhurtig og masser af RAM

En ting som alle dog også påpeger, er hvor lynende hurtig telefonen er. Den er udstyret med nyeste Snapdragon-processor fra Qualcom og op til hele 8GB ram. Sidstnævnte kan lyde som overkill, især hvis man skæver til konkurrenterne og ser, at de kun udstyrer deres telefoner med 4GB. De ekstra RAM bliver heldigvis godt udnyttet, og betyder at telefonen uden problemer jonglerer adskillige apps på samme tid, uden at man oplever nogen former for sløvhed.

(Foto: Producent)

Let modificeret Android

Som det også var tilfældet med OnePlus 3T, kører OnePlus 5 med sin egen let modificerede udgave af Android, OxygenOS. Telefonen fås i grå og sort. Forskellen på de to er dog ikke alene i farven, men også på mængden af RAM og lagerplads, som ikke kan udvides. Den grå udgave må nøjes med 6GB RAM og 64GB lagerplads, imens den sorte udgave er udstyret med 8GB RAM og 128GB lagerplads.

annonce

OnePlus 5 kan købes fra d. 27. juni 2017.

annonce

Pris: 64GB EURO 499, 128GB EURO 539

 

Kommenter

Skriv et svar

  Læs også

  Disneys nye streaming-tjeneste er på vej til Danmark. Her er, hvad du kan forvente.
  R6-serien lover endnu bedre lyd gennem 112 ændringer.
  Fra i dag kan du tegne abonnement på Disney+ Danmark.
  Den Grammy-nominerede Magnificat med Nidarosdomens jentekor og TrondheimSolistene er nu ude på Tidal med Dolby Atmos-lyd.
  Sværvægtere går sammen om bedre billyd.
  Kinesiske Xiaomi har lavet et OLED-TV, som du kan se igennem!
  McIntosh MC1502 og C22 Mk V pirrer sanserne.
  Logitechs nye rat og pedaler er som skabt til semiprofessionelle hjemme-racerkørere!

  Aktuelle tilbud

  Annonce

  OnePlus Nord

  Vejl.pris 3899 kr Forventningsafstemning!

  Huawei P40 Pro+ (kamera)

  Vejl.pris 10000 kr Huawei først med 10x zoom i mobilen

  OnePlus 8 Pro (kamera)

  Vejl.pris 7000 kr Stærk oprykning af OnePlus kamera

  Samsung Galaxy S20 Ultra (kamera)

  Vejl.pris 10500 kr Samsung forsøger at gøre alt for meget og mister fokus
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.
  SOMMERTILBUD
  6 UGER LB+
  FOR KUN 6 KR
  Fuld adgang til lydogbillede.dk i sommer!
  PRØV i 6 UGER
  close-link