Bil & Mobilitet Computer Fitness Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Ny generation af wearables fra Huawei

Innovative smart-produkter til en sund livsstil.

Skrevet af / 25/05/2022 - 10:56
Ny generation af wearables fra Huawei

Huawei har præsenteret en række nye produkter, der skal hjælpe brugerne til en smartere og sundere livsstil.

Huawei Watch GT3 PRO
Huawei Watch GT3 Titanium Edition og Huawei Watch GT3 Ceramic Edition, som fås med guld- eller sølvfarvet urkrans. (Foto: Huawei)

Huawei Watch GT3 Pro

Et smart sportsur med bl.a. EKG-analyse og måleteknologien TruSeen 5.0+, der skal give mulighed for nøjagtig måling af hjertets sundhed og overvågning af blodets iltindhold.

AMOLED-farveskærmen på 1,43 tommer har 326 ppi (High Density Pixels Per Inch) og en opløsning på 466 x 466 pixel. Den højopløste skærm er beskyttet mod ridser og slitage af safirkrystalglas.

Der er en lang række urskiver at vælge imellem, og uret har over 100 træningstyper lige fra løb til fridykning. For at kunne klare sidstnævnte, som er ny, opfylder uret ingeniørstandarden EN 13319 og kan tåle dyk ned til 30 meters dybde.

I den bedste af alle verdener og under optimale forhold skal Watch GT3 Pro give 14 dages batterilevetid, og fem minutters opladning giver yderligere 24 timer, hvis batteriet løber tør.

Huawei Watch Fit 2
Huawei Watch Fit 2. (Foto: Huawei)

Huawei Watch Fit 2

Dette træningsur er specielt designet til at hjælpe brugerne med at træne hvor som helst og når som helst, og har 97 forskellige træningstyper indbygget. Desuden har det en animeret personlig træner til syv udvalgte træningstyper, som demonstrerer træningspassene og motiverer brugeren.

Huawei Watch Fit 2 har også højttalere, så man kan modtage telefonopkald via Bluetooth, når man er på farten.

Huawei Band 7
Huawei Band 7 har sundheds- og træningsfunktioner. (Foto: Huawei)

Huawei Band 7

Træningsarmbåndet Huawei Band 7 er 10 mm tykt, vejer 16 gram og har en AMOLED-skærm, hvor man kan tilpasse skiven efter egne ønsker og behov.

Armbåndet er udstyret med Huaweis nye løbeteknologi, Running Ability Index (RAI), som vurderer brugerens løbemæssige formåen og hjælper med at opnå forbedringer i realtid. Brugeren kan også drage fordel af TruSeen 4.0, der måler hjertefrekvensen hurtigt og præcist.

Læs også Til de eventyrlystne Garmin kan det dér med at kombinere smart og træning. Det nye skud på stammen er et premium-multisportsur til de aktive, der elsker eventyr.

Ikke medicinske produkter

Huawei præciserer, at der ikke er tale om medicinske produkter, og at de oplysninger, der deles (f.eks. hjertesundhed og iltindhold i blodet), kun er til referencebrug og ikke bør anvendes til klinisk diagnose. De er ikke egnet til brugere under 18 år eller til personer diagnosticeret med hjerterytmeforstyrrelser.

Der er p.t. ingen sikre oplysninger om, præcis hvornår produkterne bliver lanceret, eller hvad de kommer til at koste. Men vi kan nok forvente, at Watch GT3 Pro dukker op i løbet af sommeren til en pris på omkring 3.000 kroner.

Mate XS 2
Huawei Mate Xs 2. (Foto: Huawei)

Foldbar mobil

Det skal også lige nævnes, at der er en ny mobiltelefon på vej, Huawei Mate Xs 2, som bliver firmaets nye flagskibsmodel inden for foldbare telefoner.

Der er tale om et 3D Fiberglass-design, som angiveligt skaber en fusion af æstetiske farver og teksturer. Telefonen vejer 255 gram og er 5,4 mm tyk, og batteriet har siliciumanode for højere densitet og dermed højere kapacitet. Desuden leveres mobilen med 66 watt SuperCharge, der gør det muligt at oplade 90 procent på 30 minutter.

Mate Xs 2 skal også indeholde innovative multitasking-funktioner, som giver et bedre flow, når man arbejder med flere ting på én gang.

Vi forventer dog ikke umiddelbart at se Huawei Mate Xs 2 på det skandinaviske marked.

Åsa Warme Hallén
(f. 1972): Endte i 1995 lidt tilfældigt på bladet Elektronikvärlden, som senere skiftede navn til Ljud & Bild. Frem til 2013, da hun valgte at prøve kræfter med andre ting, havde hun været projektleder, journalist og redaktionschef. Fra marts 2021 er hun tilbage på freelancebasis. Åsa skriver først og fremmest om brugbare dimser, der gør livet lidt sjovere, og ser måske tingene fra et lidt andet perspektiv end sine kolleger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilbud i samarbejde med vores kommercielle partner Prisjakt.se

Blændende highend-højttalere

Pladespiller helt i top

Her er LGs rival til Samsungs The Frame og Serif

Scroll to Top