TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Ny generation af sportsure og aktivitetsmålere fra Fitbit

Målet er, at uret skal blive ét med brugeren og dermed skabe bedre forudsætninger for et sundt liv.

forfatter
Publiceret 30/08/2022 - 19:24

Fitbit opdaterer nu Sense- og Versa-familien med Sense 2 og Versa 4. De har fået et slankere design for at kunne bruges 24/7 for det bedst mulige overblik.

Begge ure har nu igen fået fysiske knapper, og de skulle have en batterilevetid på seks dage. Søvn- og pulsmåling, skridttælling, aktivitetssensor og stressmåling findes naturligvis også på de nye modeller.

Har du glemt at lade uret op, hævder Fitbit, at du kun skal oplade i 12 minutter, for at uret holder et døgn.

Fitbit Sense 2
Fitbit Sense 2. (Foto: Fitbit)

Fitbit Sense 2

Er du mest interesseret i at holde styr på din sundhedstilstand, er Sense 2 måske det bedste valg. Det har en indbygget Body Response Sensor, der kontinuerligt måler stressniveauet, dag og nat. En kombination af pulsmåling, kropstemperaturmåling, EDA-sensor og pulsvariation er med til at øge din bevidsthed om, hvad der stresser dig i hverdagen. Alt sammen for at du kan foretage ændringer, der bidrager til at forbedre dit helbred.

Snart vil Sense 2 også være i stand til at gøre brugeren opmærksom på uregelmæssige hjerteslag og i sidste ende advare om tidlige tegn på atrieflimren. Skulle dette ske, sendes en push-besked til mobiltelefonen eller i Fitbit-appen.

Fitbit Versa 4
Fitbit Versa 4. (Foto: Fitbit)

Fitbit Versa 4

Hvis du er mere optaget af træning, kan Versa 4 være det bedste valg for dig. Her er der 40 forskellige træningsformer med alt fra yoga og intervaltræning til nyhederne CrossFit, dans og vægtløftning.

Fitbit Inspire 3
Fitbit Inspire 3. (Foto: Fitbit)

Fitbit Inspire 3

Aktivitetsarmbåndet Inspire 3 er velegnet til dem, der ikke nødvendigvis ønsker et smartwatch. Med dette får du skridttælling, pulsmåling og søvnfunktioner. Den har et AMOLED-farvedisplay, der siges at være synligt selv i dagslys. Batterilevetiden er angivet til 10 dage.

Hvilket dyr er du, når du sover?

Fitbits nyeste modeller er sammen med Fitbit Premium også udstyret med Fitbit Sleep Profile. Denne funktion skal give en langsigtet analyse af brugerens søvnmønster, beregnet ud fra faktorer som søvnens varighed, tid i dyb søvn og sengetid. Søvndata skal være nemmere at fortolke ved hjælp af udvalgte ‘dyrekarakterer’, så du som bruger kan få mere indsigt og tips til, hvordan du kan forbedre din søvnkvalitet.

Fitbit har udvalgt seks forskellige dyr, som brugere kan ‘identificere sig med’ i søvnmæssig forstand. Hvert enkelt er valgt for sit særegne søvnmønster, som svarer til hvert dyrs søvnstil og mønster. De sovende dyr vil kunne skifte fra måned til måned, alt efter hvordan du sover.

Sense 2 og Versa 4 får også Google Maps og Google Wallet, som begge lanceres til efteråret.

Tilgængelighed og priser:

Inspire 3 kommer til salg fra midten af september, mens Sense 2 og Versa 4 kan fås i slutningen af september. Vejledende priser er:

  • Inspire 3: 699 kroner
  • Sense 2: 2.229 kroner
  • Versa 4: 1.799 kroner

Skriv en kommentar

You’ll want to hear this: Everything you need to know about Belkin’s audio range Consumer electronics leader Belkin celebrates its forty-year legacy with innovations that help you to be ready for today
Test af Samsung Galaxy S23 Ultra? Vi ville gerne have haft en færdig test af den nyeste Samsung-topmobil klar til jer nu. Men Samsung sagde nej. Og den koreanske mobilgigant er langt fra den eneste elektronikproducent, som lider af tvangsneuroser.
Alle nye Samsung Galaxy S23-modeller kommer med Snapdragon Samsung lancerer tre nye smartphones med topspecifikationer. Telefonerne kommer i handlen allerede i dag.
lbpluss
Når næsten helt frem Et rigtig godt træningsur, som har det hele. Inklusive katastrofal batteritid og høj pris.
OnePlus bekræfter overraskende iPad-konkurrent OnePlus Pad vil blive lanceret 7. februar.
lbpluss
Omvendt? Er iPhone virkelig den bedste mobiltelefon? Og hvis ja, hvorfor er den det i så fald? Som ivrig Android-bruger har jeg taget udfordringen op om at leve med to Apple-produkter i et stykke tid. Jeg ved ikke, om jeg skal grine eller græde ...
Følg Lyd & Billede