TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
EFTERÅRSTILBUD: 3 UGER FOR 3 KR
Nyhed

Ny generation af sportsure og aktivitetsmålere fra Fitbit

Målet er, at uret skal blive ét med brugeren og dermed skabe bedre forudsætninger for et sundt liv.

forfatter
Publiceret 30/08/2022 - 19:24

Fitbit opdaterer nu Sense- og Versa-familien med Sense 2 og Versa 4. De har fået et slankere design for at kunne bruges 24/7 for det bedst mulige overblik.

Begge ure har nu igen fået fysiske knapper, og de skulle have en batterilevetid på seks dage. Søvn- og pulsmåling, skridttælling, aktivitetssensor og stressmåling findes naturligvis også på de nye modeller.

Har du glemt at lade uret op, hævder Fitbit, at du kun skal oplade i 12 minutter, for at uret holder et døgn.

Fitbit Sense 2
Fitbit Sense 2. (Foto: Fitbit)

Fitbit Sense 2

Er du mest interesseret i at holde styr på din sundhedstilstand, er Sense 2 måske det bedste valg. Det har en indbygget Body Response Sensor, der kontinuerligt måler stressniveauet, dag og nat. En kombination af pulsmåling, kropstemperaturmåling, EDA-sensor og pulsvariation er med til at øge din bevidsthed om, hvad der stresser dig i hverdagen. Alt sammen for at du kan foretage ændringer, der bidrager til at forbedre dit helbred.

Snart vil Sense 2 også være i stand til at gøre brugeren opmærksom på uregelmæssige hjerteslag og i sidste ende advare om tidlige tegn på atrieflimren. Skulle dette ske, sendes en push-besked til mobiltelefonen eller i Fitbit-appen.

Fitbit Versa 4
Fitbit Versa 4. (Foto: Fitbit)

Fitbit Versa 4

Hvis du er mere optaget af træning, kan Versa 4 være det bedste valg for dig. Her er der 40 forskellige træningsformer med alt fra yoga og intervaltræning til nyhederne CrossFit, dans og vægtløftning.

Fitbit Inspire 3
Fitbit Inspire 3. (Foto: Fitbit)

Fitbit Inspire 3

Aktivitetsarmbåndet Inspire 3 er velegnet til dem, der ikke nødvendigvis ønsker et smartwatch. Med dette får du skridttælling, pulsmåling og søvnfunktioner. Den har et AMOLED-farvedisplay, der siges at være synligt selv i dagslys. Batterilevetiden er angivet til 10 dage.

Hvilket dyr er du, når du sover?

Fitbits nyeste modeller er sammen med Fitbit Premium også udstyret med Fitbit Sleep Profile. Denne funktion skal give en langsigtet analyse af brugerens søvnmønster, beregnet ud fra faktorer som søvnens varighed, tid i dyb søvn og sengetid. Søvndata skal være nemmere at fortolke ved hjælp af udvalgte ‘dyrekarakterer’, så du som bruger kan få mere indsigt og tips til, hvordan du kan forbedre din søvnkvalitet.

Fitbit har udvalgt seks forskellige dyr, som brugere kan ‘identificere sig med’ i søvnmæssig forstand. Hvert enkelt er valgt for sit særegne søvnmønster, som svarer til hvert dyrs søvnstil og mønster. De sovende dyr vil kunne skifte fra måned til måned, alt efter hvordan du sover.

Sense 2 og Versa 4 får også Google Maps og Google Wallet, som begge lanceres til efteråret.

Tilgængelighed og priser:

Inspire 3 kommer til salg fra midten af september, mens Sense 2 og Versa 4 kan fås i slutningen af september. Vejledende priser er:

  • Inspire 3: 699 kroner
  • Sense 2: 2.229 kroner
  • Versa 4: 1.799 kroner

Skriv en kommentar

blank
Følg med, når Google lancerer Pixel i dag Hvad får vi at se, når Google i dag lancerer sin nye hardware? Vi er selvfølgelig på stedet, men du kan kigge med på skærmen derhjemme.
Nye kinesiske mobiler på det danske marked Xiaomi 12T Pro kommer med 200 Mp kamera, mens den almindelige Xiaomi 12T må "nøjes" med 108 Mp.
Nu er 'USB-C'-loven vedtaget Forbrugerne vil snart kunne bruge én enkelt ladeløsning for deres elektroniske enheder, meddeler EU-parlamentet.
Google siger farvel til spil-streaming Den 18. januar 2023 er det slut med Googles cloud-baserede spiltjeneste. Brugere får deres penge tilbage.
blank
Smart-ur til kendere Garmin gør virkelig sit bedste for at tilbyde et ur for enhver smag. Nu har de præsenteret et smart-ur med et så klassisk udseende, at det ofte forveksles med et traditionelt analogt ur.
blank
En kæmpe mobil til et kæmpe budget Apple iPhone 14 Pro Max er naturligvis en værdig arvtager til sin skamroste forgænger. Men alligevel er vi ikke helt oppe at ringe denne gang.
Følg Lyd & Billede