Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Ny generation af sportsure og aktivitetsmålere fra Fitbit

Målet er, at uret skal blive ét med brugeren og dermed skabe bedre forudsætninger for et sundt liv.

Skrevet af / 30/08/2022 - 19:24
Ny generation af sportsure og aktivitetsmålere fra Fitbit

Fitbit opdaterer nu Sense- og Versa-familien med Sense 2 og Versa 4. De har fået et slankere design for at kunne bruges 24/7 for det bedst mulige overblik.

Begge ure har nu igen fået fysiske knapper, og de skulle have en batterilevetid på seks dage. Søvn- og pulsmåling, skridttælling, aktivitetssensor og stressmåling findes naturligvis også på de nye modeller.

Har du glemt at lade uret op, hævder Fitbit, at du kun skal oplade i 12 minutter, for at uret holder et døgn.

Fitbit Sense 2
Fitbit Sense 2. (Foto: Fitbit)

Fitbit Sense 2

Er du mest interesseret i at holde styr på din sundhedstilstand, er Sense 2 måske det bedste valg. Det har en indbygget Body Response Sensor, der kontinuerligt måler stressniveauet, dag og nat. En kombination af pulsmåling, kropstemperaturmåling, EDA-sensor og pulsvariation er med til at øge din bevidsthed om, hvad der stresser dig i hverdagen. Alt sammen for at du kan foretage ændringer, der bidrager til at forbedre dit helbred.

Snart vil Sense 2 også være i stand til at gøre brugeren opmærksom på uregelmæssige hjerteslag og i sidste ende advare om tidlige tegn på atrieflimren. Skulle dette ske, sendes en push-besked til mobiltelefonen eller i Fitbit-appen.

Fitbit Versa 4
Fitbit Versa 4. (Foto: Fitbit)

Fitbit Versa 4

Hvis du er mere optaget af træning, kan Versa 4 være det bedste valg for dig. Her er der 40 forskellige træningsformer med alt fra yoga og intervaltræning til nyhederne CrossFit, dans og vægtløftning.

Fitbit Inspire 3
Fitbit Inspire 3. (Foto: Fitbit)

Fitbit Inspire 3

Aktivitetsarmbåndet Inspire 3 er velegnet til dem, der ikke nødvendigvis ønsker et smartwatch. Med dette får du skridttælling, pulsmåling og søvnfunktioner. Den har et AMOLED-farvedisplay, der siges at være synligt selv i dagslys. Batterilevetiden er angivet til 10 dage.

Hvilket dyr er du, når du sover?

Fitbits nyeste modeller er sammen med Fitbit Premium også udstyret med Fitbit Sleep Profile. Denne funktion skal give en langsigtet analyse af brugerens søvnmønster, beregnet ud fra faktorer som søvnens varighed, tid i dyb søvn og sengetid. Søvndata skal være nemmere at fortolke ved hjælp af udvalgte ‘dyrekarakterer’, så du som bruger kan få mere indsigt og tips til, hvordan du kan forbedre din søvnkvalitet.

Fitbit har udvalgt seks forskellige dyr, som brugere kan ‘identificere sig med’ i søvnmæssig forstand. Hvert enkelt er valgt for sit særegne søvnmønster, som svarer til hvert dyrs søvnstil og mønster. De sovende dyr vil kunne skifte fra måned til måned, alt efter hvordan du sover.

Sense 2 og Versa 4 får også Google Maps og Google Wallet, som begge lanceres til efteråret.

Tilgængelighed og priser:

Inspire 3 kommer til salg fra midten af september, mens Sense 2 og Versa 4 kan fås i slutningen af september. Vejledende priser er:

  • Inspire 3: 699 kroner
  • Sense 2: 2.229 kroner
  • Versa 4: 1.799 kroner
Åsa Warme Hallén
(f. 1972): Endte i 1995 lidt tilfældigt på bladet Elektronikvärlden, som senere skiftede navn til Ljud & Bild. Frem til 2013, da hun valgte at prøve kræfter med andre ting, havde hun været projektleder, journalist og redaktionschef. Fra marts 2021 er hun tilbage på freelancebasis. Åsa skriver først og fremmest om brugbare dimser, der gør livet lidt sjovere, og ser måske tingene fra et lidt andet perspektiv end sine kolleger.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Apple i shitstorm: Undskylder nu for brutal reklame

Nokia 3210 er tilbage!

Klogere og stærkere - samme kamera

iPad Pro får to OLED-paneler

Ny iPad Air fås i to størrelser

Nothings designkonkurrence er afsluttet

Sov du over dig i morges? Apple indrømmer, at det var deres skyld!

Tag en digital detox med Nokias nye dumme mobiler

Her er HMD's egne mobiler

Sporingstag til Googles Find My-netværk

OnePlus på vej med nye produkter

Heineken lancerer trist mobil

Lyd & Billede
Scroll to Top