Search
Generic filters

Nu kan Windows 10 køre Android-apps

Men kun hvis du har en Samsung-mobil.

Windows 10-brugere kan nu køre Android-apps fra deres Samsung-telefon, ved siden af Windows-programmer, direkte på PC’en. Som en del af en ny funktion, der nu er tilgængelig for betatestere af app’en Din Telefon, tager det spejling af mobilen til et nyt niveau.

En liste over Android-apps kommer nu op i Din Telefon, og de kan køres i Windows. De kører i et separat vindue uden for Din Telefon-app’en, spejlet fra mobilen.

Windows 10-brugere kan også multitaske med andre Windows-apps, og man kan let skifte mellem dem med Alt + Tab. Som sædvanlig. Apps kan endda være fæstnet til proceslinjen eller Start-menuen.

At man let kan fæstne en ønsket Android-app til proceslinjen og køre den, som om det var en hvilken som helst Windows-app, er et kærkomment skridt i retning af at forene PC’en med mobilen.

Flere apps med Galaxy Note 20

Med Samsung Galaxy Note 20 kan man desuden køre flere Android-apps side om side, når der kommer en opdatering senere på året. Microsoft vil også tilbyde funktionen til flere Samsung-enheder i fremtiden.

Ikke alle Android-apps vil fungere gnidningsløst. Nogle apps kan være blokeret fra at blive castet til andre skærme, så får man en sort PC-skærm i stedet. Enkelte apps reagerer heller ikke på tastatur eller mus, og nogle vil fungere, men afspille lyd via telefonen.

Hvis du gerne vil teste de nye funktioner i Din Telefon, har du først og fremmest brug for en Samsung-mobil. Derefter skal du ansøge om at blive Windows Insider betatester. Søg så om at komme med i Release Preview-gruppen, så du kan teste nye funktioner uden at skulle downloade den nyeste betaversion af hele Windows 10 operativsystemet. Det giver dig adgang til Din Telefon, før det officielt frigives.

Vi ved ikke, hvornår den officielle version udkommer.

At det kun gælder Samsung-mobiler på nuværende tidspunkt, betyder i øvrigt ikke, at andre mobiler ikke kan understøttes i fremtiden.

Kilde: The Verge

(Artikelbillede: The Verge)

Kommenter

Skriv et svar

  Læs også

  Endnu en svensk originalserie på vej fra streaming-giganten.
  SteelSeries Arctis 9 er et trådløst headset med surround-lyd, der duer til både PC og PlayStation.
  GoPro Hero9 Black har 5K-video og endnu bedre videostabilisering – og har endelig fået selfie-skærm.
  Et nærmere kig på den nye Xbox, både udenpå og indeni.
  Den 30. oktober er der premiere på 2. sæson af The Mandalorian på Disney+.
  Og priserne bliver relativt behagelige.
  Vidvinkelzoom og lysstærk 50 mm til Nikon Z.
  En mere kompakt og billigere model af Sony Xperia 1 II. Men med næsten alle de samme specifikationer.

  Aktuelle tilbud

  Annonce

  ASUS ZenBook 14 UM425IA-PURE3

  Vejl.pris 9999 kr Luksuriøs minimalisme

  Acer ConceptD CP7 (CP7271K P)

  Vejl.pris 16000 kr Dyr og dejlig skærm til grafik og video

  MSi GF75 Thin (10SCSR-015NE)

  Vejl.pris 10297 kr Til krævende spillere på budget

  Bose Frames

  Vejl.pris 1999 kr Funky solbriller med indbygget lyd
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.