Windows

Den 22. oktober løber Nokia World af stablen i Abu Dhabi. Nokia spreder nu selv rygter om de nye produkter, som vil blive lanceret på dagen.
Annonce
Annonce
forfatter

Dette års store Nokia-konference, Nokia World, finder sted den 22. oktober i Abu Dhabi i de Forenede Arabiske Emirater. Nokia planlægger en større produktlancering i forbindelse med konferencen, og for at skabe spænding om de kommende produkter, har firmaet nu selv frigivet et billede på bloggen Conversations by Nokia, som teaser de kommende produkter.

Billedet, som du kan se over denne artikel, viser en phablet (en stor smartphone, som også kan bruges som tablet), en tablet og en…. laptop?

Nokias tablet, som vi allerede har skrevet om, bliver angiveligt baseret på Windows RT og kommer til at hedde Nokia Lumia 2520. Den kommer med en Snapdragon 800-processor og en skærm med Full HD-opløsning. Ligesom Microsofts egen Surface-tablet får også Lumia 2520 en såkaldt kickstand, så tablet’en kan stå oprejst.

Phablet’en, som skal konkurrere med produkter som Sony Xperia Z Ultra og Samsung Galaxy Note 3, kommer angiveligt til at hedde Nokia Lumia 1520. Den bliver også baseret på Snapdragon 800 og kommer med en skærm på 6″ med Full HD-opløsning.

Vi har ikke set en bærbar computer fra Nokia siden 2009, hvor firmaet lancerede den såkaldte Booklet 3G, som var en Windows 7-baseret netbook. Vi har ikke kunnet finde yderligere oplysninger om en eventuelt kommende laptop fra Nokia, så vi må vente til den 22. oktober for at få spændingen udløst.

image001

Lyd & Billede er til stede som det ene af to skandinaviske medier ved lanceringen i Abu Dhabi, så følg med her på siden denne dag for at læse en udførlig reportage samt om vores første indtryk af de nye Nokia-produkter.