annonce

Næste LG topmobil får ekstra skærm

LG fortsætter tradition med “skøre” påfund.

LG G7 ThinQ. Foto: LG
annonce

Koreanske LG har ikke just haft lige så stor succes med deres mobiltelefoner som konkurrenten Samsung. Og LG har ellers forsøgt sig med alle mulige kreative ideer for at få forbrugernes opmærksomhed.

Topmodellen LG G4 kom med læderklædt bagcover (i brunt, sort eller rødt læder!), mens f.eks. LG G Flex 2 var buet. LG G5 havde sit helt eget cirkusnummer – nemlig et moduldesign med tilføjelsesprodukter såsom et kameragreb eller en DAC for bedre lyd.

Med LG G6 og LG G7 ThinQ droppede koreanerne de mange gimmicks og satsede på et mere sædvanligt design og normal funktionalitet. Men med den nye LG G8, der formentlig bliver lanceret i næste måned på Mobile World Congress i Barcelona, vender LG åbenbart tilbage til de skæve ideer og skøre påfund.

LG G8 med to skærme

I følge CNET vil den næste flagskibsmodel fra LG nemlig kunne fås med en ekstra skærm som tilbehør! Der bliver åbenbart tale om et slags cover inklusive ekstra skærm, som kommer til at fordoble mobilens samlede skærmareal.

Om ekstra-skærmen blot vil kunne købes som tilbehør, eller om den vil følge med mobilen som en del af standardpakken, melder historien ikke noget om. Ej heller, hvordan konceptet skulle fungere i praksis.

Men da Lyd & Billede som sædvanlig vil være på pletten i Barcelona til verdens største mobilmesse, glæder vi os da til at se produktet. Når og hvis det bliver præsenteret.

annonce
Har du noget at tilføje?
Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk.

Læs også

Få bedre video-optagelser med en gimbal

JBL udfordrer Klipsch Reference

Microsofts halvhjertede iPad Pro-dræber fortsætter tradition og fejler

Gallapremiere på Ragnarok – se billeder og video

Sonos-chef: Undskyld!

Denne lyd kan du godt glemme med trådløse hørepropper

Sonos til vrede brugere: Ro på!

Du vil stadig kunne bruge dine ældre Sonos-produkter, selv om de ikke bliver opdateret, siger producenten.

Lysstærke objektiver til mellemformatkameraer

Fotoprinter for hele familien

Philips får Ambilight på alle nye TV’er

Hentet med helikopter

Smart-ur med green-kort til golfspillere

Nødløsning fra midterste hylde redder Huawei fra Google-blokade

Smart-ur med green-kort til golfspillere

Der findes ikke alene apps, men også et smart-ur til golfspillere.