I morgen går det løs

Apple lancerer de nye iPhone-modeller tirsdag klokken 19. Vi er på pletten i San Francisco.

Grafik: Apple

For første gang afholdes iPhone-lanceringsbegivenheden på Steve Jobs Theatre i Apples nye hovedkvarter, Apple Park. Lyd & Billede er på plads klokken 10 lokal tid og rapporterer løbende på Instagram og Facebook. Så snart vi har alle fakta, lægger vi dem på nettet. Vi følger op med vores indtryk af produkterne, når vi har haft lejlighed til at lægge vore klamme hænder på dem i virkeligheden. Men hvad kan vi forvente at få at se?

Sådan kommer de nye modeller – måske – til at se ud.

iPhone 8

Det mest sansynlige navn på efterfølgeren til iPhone 7. Man vil dermed droppe traditionen med at tilføje et “S” hver anden gang. Også selv om designet ventes at ligne iPhone 6, 6S og 7.

 

Den formodede forskel i størrelse mellem de to versioner.

 

iPhone X / Edition

10-års jubilæumsmodellen ventes at få et ny kantløst design, og at være uden Home-knap. Mindre ydermål end Plus-modellen men større skærm.

 

Apples nye smart-ur.

 

Apple Watch ”Series 3”

Et billede af en ny model af Apple Watch er blevet fundet i en lækket version af iOS 11. Den er nu tilgængelig med sin egen mobile dataforbindelse.

 

Nyt Apple TV

Da den nuværende model blev lanceret, var der mange løftede øjenbryn over, at den kun havde Full HD-opløsning. Det må blive rettet nu.

Les videre
Exit mobile version