TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Mobil for den eventyrlystne

Ødelægger du mange smartphones i forbindelse med træning, sejlads, cykling, skiløb? Bare roligt, snart kommer en mobil for dig.

forfatter
Publiceret 25/01/2013 - 14:21

Finske Adaia er sammen med BMW Designworks og Elektrobit ved at udvikle en ny, robust Android-model, som angiveligt skal kunne klare det meste.

For at kunne leve op til løftet om at skabe en virkelig robust mobil, har virksomhederne indledt et samarbejde med ekstremsportsudøveren Jeb Corliss. Med tanke på, at Jeb er professionel faldskærmsudspringer og BASE-jumper (Building, Antenna, Span, Earth formations), hvilket indebærer, at man altså hopper fra objekter med jordkontakt, må man antage, at telefonen vil blive udsat for lidt af hvert. Tak for det Jeb, så slipper vi her på Lyd & Billede for selv at teste holdbarheden…

Elektrobit har en Androidplatform indrettet til industrier såsom forsvar og sikkerhed, men meget få detaljer er indtil videre kommet ud om telefonen. Forbedrede sikkerhedsfunktioner vil være til rådighed, da det er noget, der tiltaler målgruppen. GPS bør naturligvis være der, ligesom funktioner til at tilkalde hjælp i en nødsituation.

Der findes endnu ingen billeder af mobiltelefonen, men Adaia lover, at en prototype vil blive præsenteret på mobilmessen Mobile World Congress i Barecelona i slutningen af februar, hvor Lyd & Billede selvfølgelig vil være til stede.

Billedet er lånt fra Jeb Corliss hjemmeside.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
OnePlus fornyer Nord-serien Her er alle detaljerne om de nye mobiler. Og så får Nord-serien også for første gang et sæt trådløse hørepropper.
Bedste iPad Air til dato Den nyeste iPad Air gør næsten iPad Pro rangen stridig som markedets bedste tablet. Desværre er skærmen stadig baseret på gammel teknologi.
En æra er forbi 21 års iPod-historie er nået til vejs ende. Apple producerer ikke flere eksemplarer af iPod Touch.
Sony lancerer ny topmobil til entusiasterne Den nye Android-smartphone fokuserer især på video og fotografi.
Praktisk oplader og stativ til hjemmekontoret Oplader mobil og hørepropper, og passer på dine hovedtelefoner.
Bliv en bedre golfspiller Garmin vil hjælpe dig med at ramme topformen på greenen.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend