Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Mobil for den eventyrlystne

Ødelægger du mange smartphones i forbindelse med træning, sejlads, cykling, skiløb? Bare roligt, snart kommer en mobil for dig.

Skrevet af / 25/01/2013 - 14:21
Mobil for den eventyrlystne

Finske Adaia er sammen med BMW Designworks og Elektrobit ved at udvikle en ny, robust Android-model, som angiveligt skal kunne klare det meste.

For at kunne leve op til løftet om at skabe en virkelig robust mobil, har virksomhederne indledt et samarbejde med ekstremsportsudøveren Jeb Corliss. Med tanke på, at Jeb er professionel faldskærmsudspringer og BASE-jumper (Building, Antenna, Span, Earth formations), hvilket indebærer, at man altså hopper fra objekter med jordkontakt, må man antage, at telefonen vil blive udsat for lidt af hvert. Tak for det Jeb, så slipper vi her på Lyd & Billede for selv at teste holdbarheden…

Elektrobit har en Androidplatform indrettet til industrier såsom forsvar og sikkerhed, men meget få detaljer er indtil videre kommet ud om telefonen. Forbedrede sikkerhedsfunktioner vil være til rådighed, da det er noget, der tiltaler målgruppen. GPS bør naturligvis være der, ligesom funktioner til at tilkalde hjælp i en nødsituation.

Der findes endnu ingen billeder af mobiltelefonen, men Adaia lover, at en prototype vil blive præsenteret på mobilmessen Mobile World Congress i Barecelona i slutningen af februar, hvor Lyd & Billede selvfølgelig vil være til stede.

Billedet er lånt fra Jeb Corliss hjemmeside.

Åsa Warme Hallén
(f. 1972): Endte i 1995 lidt tilfældigt på bladet Elektronikvärlden, som senere skiftede navn til Ljud & Bild. Frem til 2013, da hun valgte at prøve kræfter med andre ting, havde hun været projektleder, journalist og redaktionschef. Fra marts 2021 er hun tilbage på freelancebasis. Åsa skriver først og fremmest om brugbare dimser, der gør livet lidt sjovere, og ser måske tingene fra et lidt andet perspektiv end sine kolleger.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

Se det store billede på din Google Pixel

Samsung klar med nye prisbillige mobiler

Professionel lagring til mobilvideo

Polestar-mobil er på vej

Apple tillader alligevel webapps

Budgetmobil fra Nothing

Nye funktioner til Pixel-enheder

Ringenes Herre?

OnePlus Watch 2 præsenteret i Barcelona

0
Scroll to Top