Microsoft Office nu klar til Android-mobiler

Fra i dag kan Word, Excel og Powerpoint downloades gratis til din Android smartphone.

Efter at Microsoft Office har været tilgængelig til Android-tablets og alle iOS-enheder ganske længe er turen endelig kommet til Android-baserede smartphones. Det meddelte Microsoft i dag i en pressemeddelelse.

“Vi har brugt feedback’en fra de mange preview-brugere til at finpudse de enkelte apps. Blandt andet har vi gjort det nemmere at integrere til andre populære apps – fx Google Drive og Box – ligesom vi har gjort det lettere og mere intuitivt at navigere i menuer og funktioner,” står der blandt andet.

Blandt vigtige funktioner er muligheden for at redigere i dokumenter direkte fra mobilen – med samme redigeringsværktøjer, som man kender fra pc-versionen af Office – og så muligheden for at vise Powerpoint-præsentationer direkte fra sin smartphone. Man kan simpelthen vise sin præsentation trådløst fra mobilen til skærmen i møde- eller klasselokalet – og det endda med de samme slide-overgange og animationer, som hvis man havde brugt sin pc.

Office til Android er endvidere integreret med adskillige cloud-tjenester. Ikke blot Microsofts egen OneDrive, men også Dropbox, Google Drive og Box.

Word, Excel og PowerPoint til Android kan hentes gratis nu i Google Play. Herunder kan du se en præsentationsvideo om de nye apps.

Les videre
Exit mobile version