Gadget

Nespresso har lavet en kaffemaskine, der kan fjernstyres med en app.
forfatter

“Den er meget pæn, din nye mobil – men kan den lave kaffe?”

Det kan den rent faktisk. I hvert fald hvis du har en Nespresso Prodigio-maskine til at klare den praktiske side af opgaven.

De nye Prodigio maskiner kan lave kaffe på kommando fra mobil-app’en, eller til en forprogrammeret (kaffe)tid. Og du kan desuden bestille nye kapsler til maskinen via samme app.

Du kan betjene maskinen fra app’en, hvor du kan se, om vandbeholderen er tom, eller kapseltanken er fuld.

Skærmskud: Nespresso
Skærmskud: Nespresso

Du skal dog stadig selv sørge for, at der er en frisk kapsel af den foretrukne type i computeren, samt for, at der står en opvarmet kop under kaffehanen. Så mere automatisk er maskinen dog ikke.

Udvalget af kapsler er på hele 23 forskellige typer i Nespressos Grand Cru-serie. Prodigio Maskinen leveres i to varianter og to farver. Titanium Grey eller sølv til ca. 1.600 kroner, eller i samme farver og med mælkeskummer integreret til ca. 2.000 kroner.

Prodigio-maskinerne er tilgængelige i marts.

Skærmskud: Nespresso
Skærmskud: Nespresso

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.