Apple

Vi har netop modtaget den officielle invitation.
forfatter

Efter flere uger og måneder med de sædvanlige rygter er det nu ganske vist: Apples kommende iPhone lanceres om få dage.

Den nye mobil, som efter alt at dømme får navnet iPhone 7, bliver lanceret ved en event den 7. september i San Francisco klokken 10:00 lokal tid. Det svarer til klokken 19:00 dansk tid. Det skriver Apple i en invitation, vi netop har modtaget.

Foto: Apple
Foto: Apple

Lanceringen finder sted i Bill Graham Civic Auditorium, hvor Apple for knap et år siden løftede sløret for iPhone 6s samt den nye store iPad Pro med 12,9” skærm.

Udover iPhone 7, som givetvis kommer i flere versioner, men med fokus på nyt kamera med dobbelt-optik, regner flere medier, herunder amerikanske recode, også med, at Apple den 7. september vil løfte sløret for en opfølger til det efterhånden bedagede Apple Watch.

Lyd & Billede er blevet inviteret til pressemødet i San Francisco og vil dække begivenheden live her på websiden og via de sociale medier – Facebook, Twitter og Instagram – allerede fra om eftermiddagen på onsdag den 7. september.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.