Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

iPhone 5 sælger fortsat strygende

Selvom Apple har reduceret antallet af skærmordrer, fastholder anerkendte analytikere, at efterspørgslen på iPhone 5 er solid - og måske endda stigende.

Skrevet af / 17/01/2013 - 16:36
iPhone 5 sælger fortsat strygende

Rygter om, at iPhone 5 skulle sælge markant dårligere end forventet, begyndte at florere tidligere på ugen, da det kom frem, at Apple har halveret antallet af ordrer på skærme til iPhone 5.

Nu har to velrenommerede analytikere gjort rygterne til skamme og siger, at efterspørgslen på Apples nyeste smartphone er solid.

– Så vidt vi kan se, er efterspørgslen på iPhone 5 robust, siger analytiker Shaw Wu fra Sterne Agee, ifølge CNET og hævder dermed, at Apples nedjustering af ordrer på skærme og andre komponenter til iPhone 5 ikke skyldes manglende efterspørgsel blandt forbrugerne.

Den melding bakkes op af Wailliam Power, der er analytiker hos Baird, som endda hæver forventningerne til Apples salg af iPhone 5 i fjerde kvartal en smule.

I alt er der de sidste tre måneder af 2012 blevet langet 35 millioner iPhone 5 over disken i butikker verden over, hævder analysefirmaet KGI Securities ifølge AppleInsider. Hvis man medtager antallet af solgte iPhone 4S og iPhone 4 har Apple samlet set formået at sende 52 millioner telefoner på markedet. Det er ifølge analysefirmaet en stigning på 93 procent sammenlignet med samme periode i 2011.

Det vurderes samtidig, at Apple i hele 2012 har solgt over 140 millioner smartphones.

Denne nyhed bringer vi i samarbejde med TV 2 Beep.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

Se det store billede på din Google Pixel

Samsung klar med nye prisbillige mobiler

Professionel lagring til mobilvideo

Polestar-mobil er på vej

Apple tillader alligevel webapps

Budgetmobil fra Nothing

Nye funktioner til Pixel-enheder

Ringenes Herre?

OnePlus Watch 2 præsenteret i Barcelona

0
Scroll to Top